Nincs videokártya driverem. Légyszíves Szerezzetek nekem. Ok?
Figyelt kérdés
Nincs meg a driver telepítő CD-m, de újra akarom rakni a Windows XP-t a gépemen. Mindent letöltöttem, csak video kártya driver nincs. S3 Graphics ProSavageDDR (Microsoft Corporation) kellene. Aki tudja, szerezze meg nekem, köszönöm előre is. Még van egy gépem, ahoz még nem kerestem. Lehet, hogy ahoz is kell majd. Ok? XD2010. máj. 8. 14:56
1/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
"Segíts magadon és az Isten is megsegít!"
Google...
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Am google-en nem találtam.
2010. máj. 8. 16:02
6/10 A kérdező kommentje:
Na köszi az előzőknek, de mostmár Win7-et rakok fel(azaz win7 van a gépen) ugyanarra a típusra win7-es kéne köszi.
2011. febr. 5. 09:34
7/10 anonim válasza:
Ha jól tudom a win7 kapásbol kezeli
A vga kártya külön van vagy az alaplapon integrálva
ha az alaplapon akkor leirnád az alaplapod márkáját és tipusát?
S3 Graphics ProSavageDDR [link]
8/10 anonim válasza:
Te hallod, mennyivel volt egyszerűbb ezt a kérdést leírni mint megkeresni Googleön? Ne mondd, hogy "jajj nem találtam", mert beírom és 2 másodperc alatt megvan...
9/10 anonim válasza:
22:58
A googlen tudni kell keresni
pl a kérdező nemtud ezért tette fel a kérdést itt
10/10 A kérdező kommentje:
_Nincs beleintegrálva az alaplapba a vga. :D
2011. febr. 7. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!