Miért nem fut teljesen gördülékenyen az OS a gépemen?
Van egy HP Compaq dc7800 cmt gépem:
- E5700 (2x3GHz)
- 8GB DDR2 800MHz RAM (2xDual Channel)
- 2x500GB WD5000AAKX HDD (System/Data - Data)
- GT-430 1GB 128bit VGA
De vannak olyan pillanatok, sokszor CPU használat 100% ilyenor laggol be a Firefox (cserélj böngészőt... Chrome ba is ugyanez a helyzet meg a többiben is szal légyszi ezt ne) és nemtudom hogy miért, vagy ez normális?
Akkor van 100% körül a CPU ha fut a Firefox 4-5 ablakkal, abból 3 FHD ra belőtt Pause zot video van megynitva és picit zavaró ez
Normális ez, vagy már újrakéne raknom a gépet?
(Mostani OS telepítés még akkor 3GB RAM al és másik CPU ra történt, lehet ez is gond)
Köszi
Szia.
Nézd meg a windows updatét (ha nem win10-ed van, azon a lenti módszer nem müködik), új hardver installálása után, hiába volt kikapcsolva, elvileg újra aktiválódik a windows update (de 8 giga RAM-ra - ha eddig nem 64 bites rendszered volt - érdemes 64 bites rendszert rakni, tehát újratelepiteni) : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..
Sok sikert.
üdv.
Win10Pro x64van már a kezdetektől
Quad prociből melyik lenne a jó választás?
Mert a sima 2magosokból próbáltam kimaxolni az órajelet, de quadból sztem drága egy 2.8-3ghz es darab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!