Milyen ez a konfiguráció? (többi lent)
3D modellezésre (Maya, 3Ds Max, Zbrush, Mudbox)
Adobe termékekre (Photoshop, Illustrator, After Effects, Animate) lenne használva főként és egy kis játékra. :)
Fő szempont még, hogy csendes legyen.
Én errengondoltam:
MB: Asus Rog Strix 270F
CPU: Intel i7-6700
GPU: Evga NVidia GeForce GTX 1060
RAM: G.Skill Trident Z 3200 MHz 14 CL
SSD: Samsung 850 Pro
HDD: WD Pruple 3 Tb
PSU: Be Quiet Straight Power 600 W
Ház: NZXT S340 Elite
Minek ilyen alaplap ha ki se tudod használni egy szorzózáras CPU-val?Illetve a táp nem rossz,egy kis OC belefér de komolyabb OC rendszere nem alkalmas.
Szóval akkor legyen inkább így:
ASUS Z170-A
I7-6700K
Corsair RMX/EVGA G2/SuperFlower Leadex
Ja most vettem észre ez lemaradt :D
256 Gb SSD
16 Gb RAM
MSI B250 Mortar
I7-7700
GTX1070
Be Quiet!Pure Power 10 500W
A 6700-t találtam használtan olcsón ezért is választottam azt (a többi újonnan lenne)
A gtx 1070 egy kicsit drága lenne, nem vagyok annyira fps vadász :) Habár munkára nem tudom mennyire lenne hasznos egy erősebb videókártya.
A Pure Power olcsobb táp nem tudom mennyire számít a silver vagy gold minősítés a kettő között lehet elég lenne a Pure Power viszont akkoris inkább 600 W késöbb lehet fejlesztek, valamikor.
"Habár munkára nem tudom mennyire lenne hasznos egy erősebb videókártya. "
Semennyire, már az 1060 is bőven overkill ebből a szempontból. Ha renderelsz rajta akkor számítana, de amikor ténylegesen te dolgozol nem az 1060 lesz a szűk keresztmetszet.
'akkoris inkább 600 W késöbb lehet fejlesztek, valamikor.'
Hova akarsz ebben 600W-ig fejleszteni mondd már meg? i7-7700 + GTX Titan XP se fog 400W-nál többet fogyasztani.Az alaplap meg se az OC-t, se az SLI-t nem támogatja. Úgyhogy ebbe nem fogsz te semmit fejleszteni.
A későbbi generációs kártyák is egyre kevesebbet fognak fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!