Egy 4 Ram slotos 2*4 GB-os konfigot, hogy bővitsek memóriával? +2*4GB jó megoldás, vagy legyek előre rekintő ésvegyek +8 at 1-et? Az úgy jól működne? 2*4+1*8?
Figyelt kérdés
2017. febr. 10. 22:50
1/7 anonim válasza:
Én inkább a 4x4 híve vagyok hamár...
2/7 anonim válasza:
Aztán minek a 4x4?
Rakja be a 2x4+8-at és ennyi.
Dual channelnek így lőttek, de gondolom VGA van a gépben, így annyira fogod észrevenni a különbséget mintha egy Yugoból átülnél egy trabantba...
3/7 A kérdező kommentje:
A dual channel csak a VGA miatt kell?Pont ez lenne a cél , hogy ne legyen sebességcsökkenés.Ilyenkor az van ugye?
2017. febr. 12. 16:17
4/7 anonim válasza:
.....
"Dual channelnek így lőttek, de gondolom VGA van a gépben, így annyira fogod észrevenni a különbséget mintha egy Yugoból átülnél egy trabantba..."
Van VGA a gépben?
Akkor olvasd el megint a válaszom.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen ,de akkor is számít ha van sebességcsökkenés, mert játékhoz használom a gépet.Akkor az így nem jó.
2017. febr. 18. 10:03
6/7 anonim válasza:
Látom értelmezési zavarral küzdesz a írásomat illetően, de sebaj, csak azért mert még csak szombat van és nem vasárnapi hangulatom van még szépen leírom...
"annyira fogod észrevenni a különbséget mintha egy Yugoból átülnél egy trabantba"
Ez az jelenti, hogy
.
.
.
.
.
NEM LESZ SEMMI VÁLTOZÁS!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi.Csak azért nem értettem ,mert igazából nem tudtam van -e különbség a kettő között.És mivel azt halottam korábban, hogy ha nem dual chanelbe vannak a ram-ok , akkor akár 10% lassúlás is lehet a dual-al szemben.
2017. febr. 18. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!