60 fokos proci lagg?
Figyelt kérdés
Amikor eléri a processzorom a 60 fokot (játék közben), akkor a gép elkezd laggolni. Ez miért van? Mit tudok ellene tenni?2017. febr. 8. 22:50
1/18 anonim válasza:
mondjuk megadsz minden információt a gépről és a játékról
2/18 MGéza válasza:
Milyen prociról van szó, kezdjük talán ott az érdemi válaszhoz, jó?
3/18 A kérdező kommentje:
A cpu: AMD FX(tm)-6350 Six-Core 3.90 Ghz
2017. febr. 13. 21:06
4/18 anonim válasza:
oké lehet hülye vagyok de nem látom a válaszodban melyik az alaplap és a táp pontos típusa, kiemelnéd nekem?
5/18 MGéza válasza:
Nos, AMD FX esetén ha minden igaz akkor 62 C° a határ. Szerintem jobb hűtés kéne rá. Most mi van rajta, a gyári, egyszerű alutorony?
6/18 A kérdező kommentje:
12 cm nagyságú ''propeller'' van rajta, azt hiszem valami cooler master hűtő...
2017. febr. 14. 19:58
7/18 A kérdező kommentje:
az alaplap: ASRock 960GM-VGS3 FX
2017. febr. 14. 19:59
8/18 A kérdező kommentje:
a tápegység nem tudom mennyire lényeges ez esetben, az valamilyen atx 500-as talán..
2017. febr. 14. 20:01
9/18 A kérdező kommentje:
Elnézést, DeepCool GAMMAXX S40 processzor hűtő van rajta, csak nem ezüst színű maga a ''hűtőcső'' hanem rézhez hasonló (nem tudom mennyire befolyásolja a szín.. gondolom nem kimondottan).
2017. febr. 14. 20:11
10/18 MGéza válasza:
És húzva van a procid? Elvileg alapórajelre elégnek kéne lennie ennek a hűtőnek. Pasztázva mikor volt? Nézz a hűtő alá, nincs-e kiszáradva a paszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!