Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri még megvenni az xbox...

Megéri még megvenni az xbox one s-t vagy várjam a meg a 4k-ás skorpiót? PS nem kell keret az van 200 000 ezerik de azért jó lenne tudni mennyibe fog kerülni a skorpió?

Figyelt kérdés
ps4, xbox, xbox one,ps4 pro, 4k, fullhd, gamer, gta, konzol,

2017. febr. 7. 21:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ilyen gondolkodással scorpiot se vegyél, mert utána 1-2 éven belül újabb fog megjelenni. de mobilt se vegyél, mert jövőre jobb lesz, bár akkor se éri meg, mert utána mégjobb lesz.

perszehogy megéri az one. sokat nem tudni a scorpiorol még, ha lesz is, ami még minimum 1 éve. én játszani akartam, tehát vettem. nem beszélni róla, hogy nekem mi lesz majd 1 év mulva, hanem játszani. semmi gond nincs az oneval, sehol nem olvastam hogy bármi ne menne rajta, az egyik legjobb kozol.

2017. febr. 9. 11:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Megjegyzésként: angol szó esetén a kiejtés alapján választunk névelőt. Tehát a One, a Ubisoft, stb. Gyakran látom hibásan leírva, gondoltam szólok.
2017. febr. 9. 17:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Akik az árról érdeklődnek.

Az AMD (ők gyártják az alakatrészeket, jelen állás szerint) 2016 végére értek el ~6TFlop-os teljesítményt $799 áron. Ez hozzánk behozva ÁFA + vám kb. 300000Ft. Év végére lejjebb mehet az ár, de ez akkor is még csak 1 alkatrész. Ha ma adnák ki én olyan 4-500000Ft gyártási árat saccolnék a konzolnak, erre eldönti a Microsoft hogy rak-e még hasznot.

Egyébként kis off... miért kell Xbox? Az Xboxos játékok tudtommal már futnak Windows10 alatt. Ebben a tudatban én a Playstation és Nintendo konzolon kívül nem látom más konzolnak értelmét, szerintem a PC számodra jobb lenne ilyen felhasználásra. Személy szerint én PS-t preferálom a játék választék miatt, de van Win10-em az Xbox (és pc) exlusive játékokhoz, ahhoz a párhoz ami érdekel.

2017. febr. 9. 18:13
 14/16 anonim ***** válasza:
39%
#13: A kalkulációd ott bukik meg, hogy fogyasztói, nem pedig bekerülési árral számolsz. Az én cégem kb. 3 euróért gyárt egy terméket, amit 4,60 euróért adunk tovább az egyik partnercégünknek (ők nagyobb tételben vásárolnak), és 5,50-ért a másiknak. Mire a fogyasztóhoz kerül, 8,99€ lesz az ára.
2017. febr. 9. 19:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Vegyünk egy videokártyát példának.

Nekem mint fogyasztó kerül 200e-be, akkor a MS megveszi kb. 75-100e-ért. Ők se ingyen kapják, az AMD nek már van rajta profitja. Ezt figyelembe véve a kalkulációk JELENLEGI piaci állás szerint jók (ha a Scorpio leírása alapján mindennek meg akarsz felelni). A konzolba kell hűtés,videokártya, processzor, memória, Blu-ray olvasó,...

Az egyetlen hibának inkább azt mondanám, hogy forintra átírtam a dolgokat és így elég nagy az intervallum, de még így is bele lehetett kötni...

Én hardverprogramozassal foglalkozom, nincs messze a témától, tudom milyen gyártótól vásárolni és az árakkal is tisztában vagyok, sajnos a jövővel nem így nem is jósolnék árat év végére, de a mostani helyes.

+számold bele mennyi lesz az amerikai munkást fizetni vagy Trump büntetését ((adó) ha nem Amerikában szerelik, az (amerikai) Microsoft eszközét) ez megint extra.

2017. febr. 9. 20:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Néhány Xbox játék fut Windowson is amik "play anywhere" címkével jelennek meg. De az sem az Xbox játék hanem a PCre írt változata. Idáig van kb 5 azt hiszem.

2017. febr. 10. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!