Megéri még megvenni az xbox one s-t vagy várjam a meg a 4k-ás skorpiót? PS nem kell keret az van 200 000 ezerik de azért jó lenne tudni mennyibe fog kerülni a skorpió?
ilyen gondolkodással scorpiot se vegyél, mert utána 1-2 éven belül újabb fog megjelenni. de mobilt se vegyél, mert jövőre jobb lesz, bár akkor se éri meg, mert utána mégjobb lesz.
perszehogy megéri az one. sokat nem tudni a scorpiorol még, ha lesz is, ami még minimum 1 éve. én játszani akartam, tehát vettem. nem beszélni róla, hogy nekem mi lesz majd 1 év mulva, hanem játszani. semmi gond nincs az oneval, sehol nem olvastam hogy bármi ne menne rajta, az egyik legjobb kozol.
Akik az árról érdeklődnek.
Az AMD (ők gyártják az alakatrészeket, jelen állás szerint) 2016 végére értek el ~6TFlop-os teljesítményt $799 áron. Ez hozzánk behozva ÁFA + vám kb. 300000Ft. Év végére lejjebb mehet az ár, de ez akkor is még csak 1 alkatrész. Ha ma adnák ki én olyan 4-500000Ft gyártási árat saccolnék a konzolnak, erre eldönti a Microsoft hogy rak-e még hasznot.
Egyébként kis off... miért kell Xbox? Az Xboxos játékok tudtommal már futnak Windows10 alatt. Ebben a tudatban én a Playstation és Nintendo konzolon kívül nem látom más konzolnak értelmét, szerintem a PC számodra jobb lenne ilyen felhasználásra. Személy szerint én PS-t preferálom a játék választék miatt, de van Win10-em az Xbox (és pc) exlusive játékokhoz, ahhoz a párhoz ami érdekel.
Vegyünk egy videokártyát példának.
Nekem mint fogyasztó kerül 200e-be, akkor a MS megveszi kb. 75-100e-ért. Ők se ingyen kapják, az AMD nek már van rajta profitja. Ezt figyelembe véve a kalkulációk JELENLEGI piaci állás szerint jók (ha a Scorpio leírása alapján mindennek meg akarsz felelni). A konzolba kell hűtés,videokártya, processzor, memória, Blu-ray olvasó,...
Az egyetlen hibának inkább azt mondanám, hogy forintra átírtam a dolgokat és így elég nagy az intervallum, de még így is bele lehetett kötni...
Én hardverprogramozassal foglalkozom, nincs messze a témától, tudom milyen gyártótól vásárolni és az árakkal is tisztában vagyok, sajnos a jövővel nem így nem is jósolnék árat év végére, de a mostani helyes.
+számold bele mennyi lesz az amerikai munkást fizetni vagy Trump büntetését ((adó) ha nem Amerikában szerelik, az (amerikai) Microsoft eszközét) ez megint extra.
Néhány Xbox játék fut Windowson is amik "play anywhere" címkével jelennek meg. De az sem az Xbox játék hanem a PCre írt változata. Idáig van kb 5 azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!