Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a laptop szerintetek jó...

Ez a laptop szerintetek jó játékra?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek ez a gép jó játékra mint pl: cs:go, League of Legends, Hearthstone?

2017. febr. 7. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Ilyen processzor mellett nem kéne dedikált videokártyát (ráadásul egy skylake ipgu szintű kártyát) erőltetni, egyébként is az említett játékoknak elsősorban jó processzorra van szükségük.
2017. febr. 7. 20:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Valamivel jobb cpu nem ártana bele! Inkább vmi i3-ast nekem is szinte ugyan ilyen hardveres a laptopom, csak i3 5005u volt benne, 120-ba vettem újan! Amikre te akarod azokra teljesen jó lesz majd! Csgo-t próbáltam rajta, fullhd (külső monitoron), minden maxon volt kemény átlag 25 fps-em d2-n! Natív felbontáson "közepesen" szoktam játszani rajta, de inkább asztalin nyomom ha tudom! :)
2017. febr. 7. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:
A felsorolt játékokra igen. Az újabbak viszont eléggé megizzaszthatják még alacsony grafikán is.
2017. febr. 7. 20:45
 4/9 A kérdező kommentje:
esetleg tudtok valamit ajánlani akkor?
2017. febr. 7. 20:46
 5/9 A kérdező kommentje:

[link]

és ez esetleg?

2017. febr. 7. 20:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Akkor már inkább ezt! 120k-tól kapható már!

[link]

2017. febr. 7. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:
ilyen árkategóriában nem fogsz erőgépeket találni sajnos
2017. febr. 7. 21:58
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2017. febr. 7. 22:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Aktivan hearstonezok a mai napig.

1,5 éve kezdtem egy olyan laptopon ami 8 éves és vicc nélkül már csak a szentlélek tartja össze.

A burkolatból minden használat után lepottyant valami :D olyan mint egy terminátor.. :D

Akadásmentesen ment rajta a hs miközben 10 perc alatt kapcsolt be.. :) bőven jó ez HS-re LOL-ra már nem tudom

2017. febr. 8. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!