Konzol vagy a gepembe uj vga? Tobbi lent.
Az lenne a kerdesem, hogy van egy:
I7 920 procim
12Gb ramom
GTX550ti-m
Az lenne a kerdesem hogy melyik erne meg jobban? 65Ezer forintert a mostani gepembe egy RX470et venni, vagy egy konzolt? Nem tudom eldonteni.
Konzolon van sok jatek ami pc nincs, de dragabb ra a jatek
Pc-n szebb a grafika, olcsobb a jatek/torrent, tobb multi/fps game.
Valaszokat koszonom.
Pár százszor / ezerszer több játék van PC-re mint konzolra, viszont a jelenlegi procid ma már nagyon gyengének számít, nagyon visszafogná a VGA-t, újabb játékokhoz sajnos kevés.
Szerintem önmagában egyik se lenne jó döntés. Eladnám a mostani lapot + cpu-t, i3-7100 vagy i3-6100 -ra (minimum) upgradelném, és csak aztán a VGA-t. Ha jó áron el tudod adni a jelenlegit akkor nem sokat kell erre rádobni.
"Konzolon van sok jatek ami pc nincs"
PC-re sokkal több játék van, ami konzolra nincs. Csak a PC-nek nincs szüksége arra, hogy 'exkluzív'ként reklámozzuk azokat.
Fullhd ultra beállítás lenne a célom pár mai játéknál.
(RUST, R6 siege, stb stb)
Remélem ezek a kártyák nem mennek 90fokra mint a mostani GTX550Ti-m.
Alapórajelen gyenge lehet , játék függő, rendesen megcibálva van benne kakaó, cserébe elég szépen megnő a fogyasztása, ideje lenne cserélni ha lesz miből 930ról 3570k ra váltottam, fele annyi lett a fogyasztása a gépnek és a húzott 930 annyi fps hozott mint az alapórajeles 3570k.
A kártya hőfoka függ a venti profiltól és a ház szellőzésétől is, 290X em, simán szeretne 90fokon üzemelni így afterburnerrel beleszólok az életébe így 65fokos :)
Elő kerestem egy régi eredményt:
CPU i7 930 4.20GHz, VGAk(5870+5970=3GPU) 780/1000 P10661
Graphics Score
11 832
Physics Score
9 043
Combined Score
7 237
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!