Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplap hiba, vagy lehet más is?

Alaplap hiba, vagy lehet más is?

Figyelt kérdés
Jelenség a következő: bekapcsolom a gépet a billentyűzet és az egér elkezd vibrálni, mintha csak éppen kapna áramot, a monitor meg lekapcsolja magát, mint ami nincs is rádugva a gépre, tehát nem kap jelet. A ventilátorok viszont pörögnek, a gép zúg mintha minden rendbe lenne. Leállítom, leszedem az oldalát a háznak, kicsit megnyomkodok mindent, CPU hűtőt, ramokat, vga-t, Chipset hűtőt, tehát úgy a komplett alaplapot átnyomkodom. Bekapcsolom és minden rendben megy. Ezt a hibát csak bekapcsolásnál produkálja, tehát ha elindult utána már nem áll le ilyen hibával, akár egész nap mehet. Én alaplapra gyanakszom, szerintetek okozhat-e más ilyen problémát?

2017. febr. 6. 14:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Én meg tápegységre gondolok. Ne nyomkodd az alaplapot, inkább próbáld ki másik táppal. :)
2017. febr. 6. 14:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha tápegység hiba, akkor miért javul meg attól, ha megmozgatom az alaplapot? Van egy másik tápom, berakom pár napra megnézzük azzal is csinálja-e a hibát, de nem tartom valószínűleg, majdnem új a táp, ősszel vettem, az alaplap meg kb 6 éves.
2017. febr. 6. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!