350- nagyon max 370 ért összetudnátok állítani nekem egy konfigot?
szempontok:
-az eddigi játékokat szaggatás nélkül élvezhető minőségben szeretném játszani pl: gta 5, fallout 4, rainbow six siege, stb.
- ssd (?)
- jó minőségű monitor
- jó minőségű, megbízható táp
- 1-2 tb tárhely
- ha lehet akkor valami jó billentyűzet és egér combo (ha lehet mechanikus és/vagy rgb-s :3 )
köszi a válaszokat!
Vedd 525GB SSD-vel akkor az egész játék élményt is emeli egyebek mellett, így van értelme az SSD-nek gamer gépbe.
Csak a Windows alá játék gépbe minek, hogy a boot idő fele legyen, utána meg semmi különbség, mert HDD-ről játszol?
Egy 120GB-os SSD 17k, megéri? De nekem mindegy, leírtam a véleményem és a konfigot is.
Erre az SSD-re 220Tb írásig van garancia (ezután sem megy tönkre természetesen, max. ha lesz elhasználódott cella, elkezd csökkenni a mérete, 3bit/cella mértékben :D)
A 220Tb, hogy érzékeltessem, 20 éven át napi 30,84Gb adat írása. Mit gondolsz, el fogod érni? :D
Mint mondtam, ha eléred, akkor sem megy tönkre. (ahogy az autó, amire vállalnak pl. 3év vagy 150E km garanciát sem megy tönkre 150E km után)
Míg a HDD mozgó alkatrészeivel sokkal sűrűbben megy tönkre, veszélyeztetve az adatok biztonságát. SSD-t maximum gagyi táp tud tönkretenni kis túlfeszültséggel.
nem úgy értem hogy a W nem lenne elég mert ahogy néztem a proci 65W kártya 150W fogyasztás + még egy kicsi az alaplapnak stb. nem éri el a 400-at
én a biztonságára gondolok, túláram, túlfeszültség stb. :D mert faluban lakok és hát hogy mondjam régen volt áramszünet de ki tudja, esetleges áramszünetnél nem e viszi magával majd a gépet
Csak ismételni tudom magam:
"A Be Quiet S8 400W megbízható és stabil táp."
Kérdezz rá, ha nem hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!