1/10 anonim válasza:
Netezésre és filmnézésre tökéletes.
2/10 A kérdező kommentje:
És játékokhoz?
2010. máj. 7. 16:04
3/10 anonim válasza:
Ez egy három éves alsó kategóriás kártya... A régebbi játékok elmennek rajta, de ha újakkal akarsz játszani akkor egy erősebb kártya kéne.
4/10 A kérdező kommentje:
Mutatnátok eggyet?
Asust.
2010. máj. 7. 16:42
5/10 bp1985 válasza:
Miért pont asus? Elég ratyi kártyákat gyárt asus. Vegyél inkább msi-t.
7/10 A kérdező kommentje:
19.000 és azér asus mert asus alaplapunk van vagy az nem számít?
2010. máj. 7. 18:04
8/10 anonim válasza:
Nem számít. Egyébkény az Asus jó kártyákat gyárt, de általában drágább, mint a konkurencia.
9/10 bp1985 válasza:
nekem msi 9500 gt oc van. De én annyira nem játszom, inkább zene. De előtte asus kártyám volt, 3 év garival, amiből felet tudtam használni, mert elszállt. msi kártyák megbízhatóak.
10/10 anonim válasza:
Ha jól látom AGP-s kell
tessék vedd ezt akkor már
Hozzáteszem én AGP-s videokártyára egy forintot nem költenék, többi alkatrész se lehet mai darab, hagyd meg ezt a pénzt inkább és kezdj el gyűjteni új gépre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!