Vettem a múlthéten egy új lapot. Ami egy ASRock Z77 Extreme 3-mas. És vannak már hozzá DDR3-mas Ramok is de új CPU-t még nem szereztem be. Ha a mostanit bele rakom fog működni majd?
Ember, ne tetesd már magad ennyire hülyének! Az alaplap LGA1155 -es foglalatú mostani proci meg LGA775-ös. Szerinted bele megy??!
Bírom már az ilyen kamu kérdéseket.
Ez hagyján. A minap ugyanitt valaki AMD procit akart inteles lapba rakni.
Az a baj, hogy sok a google analfabéta és képtelenek utánanézni egy-két dolognak. Ha ennyire képtelenek, hogyan akarnak gépet szerelni?
#4: Pedig én nem nagyon akarom elhinni, hogy ennyi életképtelen ember van ebben az országban.
Sokkal valószínűbb, hogy ezeket a kérdéseket csak azért írják ki, mert elunják magukat és szórakozásból másokat akarnak vele idegesíteni.
Ez is annyira átlátszó kérdés: "Vettem a múlthéten egy új lapot. Ami egy ASRock Z77 Extreme 3."
Na persze! A probléma ezzel csak annyi, hogy újonnan már nem lehet beszerezni LGA1155 -ös lapot, mert kifutottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!