Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Külső vinyó vásárlás? (több...

Külső vinyó vásárlás? (több lennt)

Figyelt kérdés
Szeretnék venni külső vinyót, de nem nagyon tudom, hogy melyik lehet jó és megbízható! Voltam már pár helyen, de ilyen gagyibb féléket találtam csak. Internetes rendelést azt kihagyom. Köszi
2010. máj. 7. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Figyi,ez általában bejön,és külső vinyónál is jó lehet: ne vedd meg a legolcsóbbat,rá se nézz a legdrágábbra,hanem válassz egyet a közepes árúak közül.
2010. máj. 7. 16:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Western Digital ill. Seagate vagy Samsung márkák közül válogass. Noname-ekkel szóba se állj. Nem tudom egyébként mi a baj a netes vásárlással, megrendeled, futár kihozza, neki kifizeted és kész, szerintem megéri a +1e házhoz szállítási díj, főleg ha nem Bp-n laksz. Tescot meg Auchant felejtsd el ilyen téren, Media Markt meg lehúzás.
2010. máj. 8. 00:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi már vettem vinyót!! (nemtudtam megálni! :D Maxell 250G-os. Nekem bőven elég) Internetről meg azért nemtudok semmit sem rendelni, mert nincs itthon senki aki átvehetné!!
2010. máj. 8. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!