Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri olcsóbban rendelni az...

Megéri olcsóbban rendelni az amazonról vga-t?

Figyelt kérdés

65k lenne egy gtx 1060 6GB-os változat az amazonról, újonnan.

Az lenne a kérdésem, hogy megéri-e nekem onnan rendelni? A garanciás ügyintézés nem lesz hosszú szülés? Mert nagyon kecsegtetőnek hangzik, hogy 20k-val olcsóbban kapom meg a cuccot, de azért tartok is tőle mert mi van, ha gariztatni kell.

2017. febr. 5. 10:57
 1/2 nemma ***** válasza:

Meg, ha nem kell vámolnod utána (EU-n belülről rendeled), habár és sem az Angol, sem a Német Amazon oldalán nem láttam ennyire alacsony árakat, így gondolom, hogy USA-ból jönne.

Így 2,5% VÁM+27% ÁFA, bár az Amazonnak vannak olyan csodái, hogy csak az ÁFA különbözetet kell kifizetni. Pontosan nem tudom, hogy milyen esetekben, mert eddig csak kétszer rendeltem az Amazon.com-ról, ~100 USD értékben, és mindkétszer csak az ÁFA különbségét rakták rá, ami a rendelés végén látszott is a számlánál.

Szóval, ha még a +27%-al is megérné, akkor rendeld meg, ha pedig mégsem kell kifizetni, akkor még jobb.

2017. febr. 6. 03:26
 2/2 nemma ***** válasza:
Próbáld meg valamelyik EU-s amazon oldalát, ha látsz akciós árat, akkor ~10 ezret is spórolhatsz.
2017. febr. 6. 03:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!