Winchesterrel kapcsolatos porbléma? Többi lent!
Igen, a megoldas az azonnali csere. Ha meg tudsz adatokat menteni valami kulso eszkozre (hordozhato lemez, stb.), tedd meg amig meg tudod.
Nem, nem javithato, hazilag meg kevesbe, kuka, es veszel masikat. A gepet nyilvan ujra kell majd telepiteni, ehhez szerintem kerj meg valakit aki ert hozza (te ranezesre nem igazan).
huh... most olvasom mit irtal meg.
Tapcsere, MOST.
A gepet nyilvan ujra kell majd telepiteni, ehhez szerintem kerj meg valakit aki ert hozza (te ranezesre nem igazan).
Ez a komment kicsit sziven ütött ugyanis nem azzal van a bajom hogy nem értek a gépekhez így infomatikus léttemre, hanem hogy ilyesfajta problémával még sose találkoztam.
Az adatokat átmásolni még átlehet bármikor hiszen többszöri ujrainditás után már működik a gép. Lehet hogy napokig lehet hetekig jó aztán megint előjön a baj. Kérdem én mi értelme újjat venni ha már az újjal is ez a probléma?
De akkor megpróbálok egy beújjítani egy új tápra köszi a segítésget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!