Miért nem kapcsol be a számítóép?
Sziasztok. Az a helyzet hogy van egy 550 es kártyám ami egy ideig maxon pörgette a coolerét, a tápellátása úgy volt megoldva hogy 6 pines a tápból a másikat a 4 pinesre kötöttem rá, aztán a táp 6 pinesét lehúztam és egy másikat kötöttem rá ami a 4 pinesre molexre megy így ment. Most cseréltem le eggy 7850 re. Tegnap mé ment, igaz a FarCry Primal a 5850 el szépem ment míg nem volt hibája aztán a 40 fps lement 25 re, a 7850 is így volt tegnap. Ma bekapcsolásnál 1 hosszú 2 rövid síp vga hiba, azt írták vegyem ki rakjam vissza, így már nem sípolja ki de a Win7 Üdvözöljükig nem jut el. A táp FSP 400W BlueStormII
Aki tud megfelő választ adni kérem hogy ne habozzon. Köszönöm.
Alapból nincs rajta a oldala, és tökéletesen hűt, mostmár eljut az asztalig, de volt hogy csíkozott, az 5850 et is beleraktam az meg maxon járatta a coolert.
Én tápra gyanakszom :(
A 6 pines csatlakozókat is cseréltem volt hogy elindult, volt hogy megállt az Üdvözöljük logo nál.
Fogalmam sincs milehet a hiba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!