Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez így megoldható lenne (2...

Ez így megoldható lenne (2 monitor 2 vidikártya)?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Streamelésbe kezdenék bele hamarosan, amihez úgy gondolom, nem árt a két monitor. Ezzel eddig nincs is probléma, de úgy gondoltam, hogy nem kötném bele a második monitort a mostani vidikártyámba, hanem valami kis olcsót beraknék a gépbe, és abba. Úgyis csak chat/paypal/akármi nézésére használnám, szóval nem kell nagyban gondolkodnom.

Ez így működne? Vagy felesleges? Őszinte leszek, a gép működéséhez nem értek annyira, ezért kérem ki a ti válaszaitokat.

A mostani videókártyám:

Gigabyte GTX960 2GB DDR

Amit beleraknék:

radeon Hd6670

2017. febr. 3. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Működne, de felesleges, semmi különbség nem lesz ahhoz képest, mintha 1 kártyára csatlakoztatnád a 2 monitort.
2017. febr. 3. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Semmi értelme, csak enné a powert..

Van egy videokarid 2 monitor csatlakozóval, ezek után mi a kérdés?...

2017. febr. 3. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmi értelme annak amit akarsz, legfeljebb azt érnéd el vele hogy jobban melegszik minden, nyilván többet fogyaszt, és az oprendszer várja majd a pillanatot hogy összeomolhasson a driverek miatt. Egyáltalán minek kéne még egy kártya egy chat ablak kirajzolásához? Már 2000 elején sem lett volna ezzel semmi gondja az akkori kártyáknak.
2017. febr. 3. 18:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Valaki bemesélte nekem, hogy ám a pixelek mozgatása leterheli a vidikártyát annyira, hogy a játék minőségét le kelljen venni :) szerintem se volt ez valós, de inkább megkérdeztem. Köszönöm a válaszokat
2017. febr. 3. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!