Tudnátok nekem olyan mobil headseteket ajánlani, amelyek mindenféle minőséget szem előtt tartva van olyan jó mint a Razer Hammerhead Pro V2?
Árat nem írtál, azért dobtam oda az IE800-t, az biztos.
Ezt nem tudom honnan vetted, de már az -önmagában bár semmit nem jelentő- frekvenciatartomány is utal arra, hogy egy belépőszintű beats szintű hangminőséget fog adni. Impedanciája is túl magas mobilfelhasználásra. Technikai adatokon mást meg nem lehet mondani róla, mert professzionális teszt nem készült róla, a bulvár ömlelgésre meg nem vagyok kíváncsi, ugyanígy ment ez a beatsel is. Másrészt azt szögezzük le, hogy a razer fejhallgatók nagyon nem képviselnek jó minőséget. Az rendben van, hogy egy sokkal drágább fejhallgatóval hasonlítod össze és úgy kijelented, hogy márpedig drágábbak és ezért ők nem gyártanak jó termékeket belépőszintre, de ennek logikailag nem sok értelme van. Hasonlítsd össze a belépőszintű audiotechnica és sennheiser modellekkel és akkor is jobbak lesznek. Azt ne mondd már, hogy kifejezetten fejhallgatókkal foglalkozó cég termékei rosszabbak, mint egy marketingcégé, aki semmi másról nem ismert, csak a PC perifériákhoz megvett cuccokat átmatricázza gamerre és eladja kétszer annyiért (lásd s340 razer edition stb).
De ott van a nagy konkurencia, ami ellen semmi esélye nincs a razernek:
AKG Y20U
Audio-technica ATH-CK323M
Beyerdinamic Byron
Pioneer SE-CL722T
Roland RH-iE3
Sennheiser CX5.00
Shure SE112
Sony EX650AP
Yamaha EPH-R52
Jó én értem, hogy a gamereknek amúgy is botfülük van és csak a designal kell kiszúrni a szemüket, de ha egy kicsit is igényes vagy, akkor nem a gamer piacról szerzed be a hangtechnikai termékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!