Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Dedikált VGA letiltása?

Pauer Ricky kérdése:

Dedikált VGA letiltása?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Adott egy lapos 2 VGA-val. Egyik egy Intel HD4000 a másik egy Radeon HD7670. Nos a következő a gondom. A laptop gondol egyet és kikapcsol, mintha megszűnne az áram. De van olyan is, hogy megvillan a kép, felpörög 100%-ra a venti és úgy áll le. Én speiel a Radeon kártyára gyanakszom. Windows-t nem lehet valahol beállítani, hogy SOHA ne használja a Dedikált kártyát? Ha ki tudnám kapcsolni fixen, akkor úgy ki tudnám szűrni, hogy mivel lehet a baj. Sajnos munkához kell a lapos, így nem tudom nélkülözni tehát a szervíz kilőve.

2017. febr. 2. 19:01
 1/1 anonim ***** válasza:

A driverbe állítsd be, hogy milyen helyzetben melyik grafikus egységet használja.

Továbbá a windowsban az energia gazdálkodásnál is be tudod állítani, hogy a nagyteljesítményű grafikus egység működjön vagy csak a HD4000.

BIOS-ban pedig nem tudom laposnál lehet-e és érdemes-e kísérletezni vele, de ha jól emlékszek akkor őőőő BIOS-tól függően, az advanced menü alatt vagy eleve kiírja, hogy south brigde ebbe belemész és ott lesz egy olyasmi, hogy "primary graphics adapter" vagy valami ilyesmi.

Ha kicsit rejtettebb akkor az advanced menüben elsőnek a chipset menüre menj rá.

2017. febr. 2. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!