Mi a véleményetek erről a PC összeállításról?
Szeretnék magamnak összerakni egy PC-t, és meg szeretnélek titeket kérdezni, hogy jó-e ez így valamire?
Proci: AMD FX X8 8300 BOX
Memória: Kingston DDR3 1866 8GB HyperX Fury CL10 ( 2x4GB )
Alaplap: ASUS AM3 M5A97 LE R2.0
Videókártya: ASUS GeForce GTX1050 Ti Phoenix 4GB GDDR5 (PH-GTX1050TI-4G)
Táp: 500 W-os Cooler Master
HDD: Western Digital Caviar Blue 3.5" 1TB 64MB SATA3 WD10EZEX
Később szeretnék bele venni SSD-t, és talán memóriát.
Ha esetleg valami olcsóbb, vagy jobb alkatrészeket tudtok bele, akkor legyetek szívesen írni!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Inteles vagyok már egy pár hete de nem kezdem el ....
Az az alaplap egy kókány szar megfog főni a proci alatt
vagy máris rendelsz hozzá utángyártott hűtőbordát a VRM re vagy nézel egy másikat amiről nem spórolták le a passzív hűtést.
ASrock B250-HDV
Intel Pentium Dual-Core G4560
1*8GB DDR4 RAM
Sapphire RX470 Nitro 4GB
Enermax Maxpro 400
Erre már érdemes építkezni.
# 1: Sajnos nem megy ennyire jól, hogy Intelt vegyek.. Ha mégis Intelt vennék, akkor meg újabbat vennék.
# 2: Akkor megtennéd, hogy küldesz egy olyan alaplapot, ami nem ''fől'' meg e proci alatt? Megköszönném!
# 3: Tényleg nem tűnik rossznak!
Köszönöm a válaszokat!
ASUS M5A99X EVO R2.0
nálam ez lenne a minimum de drágább
talán még MSI 970 Gaming 28-29 körül
de ne építs am3 ra már 2 éve halott kb, ráadásul fénykorukban sem voltak menők nem hogy most bár nem tudom mire kell
i3 6100 csak 2e forinttal drágább nem kell alá 30-40 ezres lap nem fog melegedni túlságosan így cooler sem kell 10-20 ezres a ddr4 es ram olcsóbb is mint a ddr3
szerintem március végéig csak lga1151 es gépet érdemes összerakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!