Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy számítógépes le tudja...

Egy számítógépes le tudja szedni az MSI notebook-omról a burkolatot?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 22:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy számítógépes? Számítógéppel rendelkező személy, vagy 15 éves kocka, aki telepített már windowst meg linuxot, ezért szakembernek képzeli magát? Az nem biztos. Szervizes? Az biztos. Mondjuk te magadnak is le tudod szedni, egy csillagcsavarhúzó kell hozzá, meg némi óvatosság, mert a hátsó rész egy érdekes pattintós megoldással van rögzítve, ott nem erővel kell dolgozni, hanem érzéssel. Viszont nekem az MSI laptopon le volt ragasztva az egyik csavar, méghozzá egy olyan trutyi csíkkal, ami hő hatására nyúlik, ezért a jó öreg hajszárítós megoldás nem jöhetett szóba. Ezért ha van még rá garancia, vidd márkaszervizbe inkább. Magyarországon MSI notit az albacomp javít, pontosabban a székesfehérvári albacomp szerviz, ezért kb egy hetet spórolsz, ha oda viszed. De az ország többi szervizéból is ingyenesen felküldik, a munkadíj pedig, ha nem garanciális javításról van szó, 4000Ft/fél óra.
2010. máj. 7. 02:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha garis akkor vidd vissza szerintem is. De ha nem rossz csak kitisztitani akarod akkor csak óvatosan szedjétek szét. (4000/fél óra-díjért én is ledolgozgatnék ott):D
2010. máj. 7. 10:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát igen az Albacomp-os srácok tudják hogyan kell az embert lehúzni.
2010. máj. 8. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!