Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ebbe a gépbe bele lehet tenni...

Ebbe a gépbe bele lehet tenni ezt a videokártyát?

Figyelt kérdés

Számitógép: [link]

Alaplap neve: FUJITSU SIEMENS D2581-A1

videokártya amit a fent emlitett gépbe szeretnék:

[link]

tápja bírná? vagy ha belemegy a kárty táp csere is kell?

Köszi!

2017. jan. 31. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
26%

"- minőségi Delta tápegység."

Erre válaszolni se tudok mit...

Már csak azért sem, mert a minőségi szót a sz@rra is lehet használni, attól még büdös marad.

2017. jan. 31. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:

A delta elég jó tápokat gyárt!

Bele lehet tenni, de én nem tenném, sőt meg se venném ezt a gépet, mert túl gyenge, (és rettentően drága) gondolom játékra kellene!? Egyébként nem értem az embereket, miért vesznek meg minden drága szart, mikor az olcsó cuccok is eléggé könnyen kifoghatóak!

2017. jan. 31. 15:33
 3/5 anonim válasza:
Ennek a párosításnak így semmi értelme. Ez a videokártya túlzottan erős ahhoz a konfighoz képest, ezért nem tudnád megfelelően kihasználni.
2017. jan. 31. 15:36
 4/5 A kérdező kommentje:
már megvan a gép régótam, 6giga ramra van bővítve illetve proci Intel Core 2 Quad Q6700 ra van cserélve, így se érné meg?
2017. jan. 31. 15:46
 5/5 MGéza ***** válasza:

Na hogy a kérdésre is válaszolja ha már más nem hajlandó: Igen, vélhetően el fogja bírni, a Delta tápokat általában minimum az FSP szintjén lehet emlegetni, ha csak 250W akkor is képes szinte a teljes teljesítményét 12V ágon leadni, szinte kizárt hogy probléma legyen.

Azzal meg ne nagyon foglalkozz hogy mit beszélnek a semmi értelme párosításról, a kártya később gond nélkül áttehető erősebb gépbe is ha később másikat veszel. Legfeljebb lesz egy kis CPU limited, na bumm....

2017. jan. 31. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!