A Mafia 3 a következő konfogon menne?
Figyelt kérdés
Processzor: Fx6300
Videokártya: RX460
Ram: 16 gb DDR3 1600Mhz
Alap/medium beállításon hány fps-t tudna szerintetek?
1360*768 felbontásban játszanám.
2017. jan. 31. 12:59
1/4 P.O.C. válasza:
Simán, még ennél ennél gyengébb gépen is.
És 43,292 FSP -ed lenne.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Ez hol nézted meg? :)
2017. jan. 31. 13:13
3/4 P.O.C. válasza:
A jósgömböm nagy segítségemre volt. 3 napos intenzív OKJ tanfolyamon szereztem a jövőbe látó végzettséget.
A viccet félretéve, komolyan gondoltad, hogy valaki ezt meg tudja saccolni?? Játszható sebesség lesz, legyen elég annyi.
4/4 A kérdező kommentje:
Reméltem, hogy van olyan oldal, ahol a paraméterek beírásával lehet saccolni. Bár a kérdésbe csak azt írtam "szerintetek" (gondolván, hogy mindenki számára ugyanazt jelenti), nem volt egyértelmű, hogy saccolásra vártam. Előző válaszod köszönöm, de ha megengedsz egy tanácsot: nem kell lekezelőnek lenni. Itt azért kérdeznek az emberek mert nem tudnak valamit.
2017. jan. 31. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!