Felismeri a gépem a PenDrive-t de nem jelenik meg a saját gépnél. Mit tegyek?
Sziasztok!
Már több éve hogy nyertem egy 4 Gb-os túrórudi alakú PenDrive-ot, nagyon sokáig használtam is de a napokban mikor újra használtam volna azt tapasztaltam hogy nem látja a gépem. Lemezkezelőben mutatja hogy van egy cserélhető eszköz csatlakoztatva de se kapacitást se más adatot nem mutat. Mikor csatlakoztatom vagy eltávolítom akkor is a megszokott hangokat adja a gép tehát elvileg felismerte, de mégsem jelenik meg a saját gépnél. Led sajnos nincs benne szóval nem tudom hogy csinál e valamit közben, viszont ha huzamosabb ideig bedugva hagyom akkor melegszik. A borítása gumi, fém dobozban volt tárolva, ütés, kisülés nem érhette. A gépemen Win 7 van, próbáltam egy másik gépen XP alatt, mikor csatlakoztatom akkor rendesen feltelepíti a drivereket és kiírja hogy használatra kész, megjelenik a saját gépben is de mikor megnyitnám azt írja hogy helyezzek be egy lemezt. Mi lehet a probléma a PenDrive-ommal?
A segítséget előre is köszönöm!
Tehát a lemezkezelő mutatja, de kapacitásnak 0-át ír.
Hmmm... Volt ilyen problémám pár hónapja a 200 gigás HDD-mel... Átvittem haverhoz de nála a windows egyből elkezdte, hogy corrupt file meg egyéb ilyenek és az olyanokat fogta letörölte, a többit meg addig pakolgatta csak.
Azóta se bírtam rájönni mi történt vele, pedig csak annyi történt, hogy egyik gépházból a másikba költöztem.
Van rajta bármi fontosabb adat?
Formázni tudod-e esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!