Mit váltosztatnátok ezen a konfigon?
Más formában már kiírtam hasonló kérdést, de sajnos a válaszolók egymásba kötöttek és nem tudtam meg azt amit szerettem volna.
-Intel i5-7500 3.4GHz Quad Core (Socket 1151)
-ASRock B250M-HDV Intel Socket 1151 Motherboard
-HyperX FURY 8GB (2x 8GB) 2400MHz DDR4 RAM (vagy corsair vengeance LPX)
-Be Quiet! System Power 8 400W PSU 80+ (vagy corsair cx430)
-WD Blue Desktop 1TB SATA III 3.5" Hard Drive
-ASUS PCE-N15 300Mbps PCI Express WiFi Adapter
-LG GH24NSD0 DVD Writer Optical Drive
Házat még nem találtam.
A keret úgy 200 ezer lenne. Ez egy irodai gép, szóval GPU nem kell.
Csak bátran, hogy mit változtatnál rajta :)
A lényeg, hogy a keretet ne haladja meg.
Irodai felhasználásra fölöslegesen sok 16gb elég a 8gb.
Fölös kaby lake.
H110 lappal kb 15 ezer és I5 6400 al tökéletesen kiszolgál mindet még oda is túl erős. többi ok.
Ha felezem a ramot, illetve olcsóbb lapot veszem, akkor belefér az árba i7-7700. (Ugyan annyiba kerül mint a skylake)
Szerintem melyik ram, illetve táp lenne a jobb? (2-2-őt felsoroltam odafent.
Asszem ott írtad, hogy irodai az neked creative cloud is, szóval mást értesz irodai gép alatt mint simán böngészős szövegszerkesztőset, renderelni is akarsz?
Igazából a probléma ott van, hogy nem tudja senki sem pontosan mire lesz használva a gép, lehet elég egy i3, lehet i7 kéne, így nehéz segíteni :)
Vegyük úgy, hogy játékon kívül mindenre lesz használva. 15 oldal egyzerre böngészőben, creative cloud, MS office-több megnyitva egyszerre. Tehát legyen terhelhető.
Az árhoz ragaszkodom, ne legyen se olcsóbb, se drágább.
De nem szeretnék gyenge láncszemet. Szerintem megtartom a 16gb ramot, viszont alaplapot nem tudom mi legyen vele. Lehet olcsóbb, de mégse a leges legolcsóbb legyen a piacon. Tehát kicsit passzoljanak is egymáshoz.
Jó akkor magyarázd el, hogy a főiskolába ahova járok, miért van MINDEN egyes gép felszerelve 26gb rammal, i7-4770-el.
A böngésző érdekesszerűen nem omlik össze, mint ahogy te állítod.
Mondd, használtál te már felsőbb kategóriás gépet?
Ez egyszerűen hülyeség amit te állítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!