Mi a véleményetek erről a videókártyáról?
Gratulálok a szellemi felfogási szintedhez...
Légy boldog az újdonsült VGA-al...
Csak tudnám hogy mi a fsznk kérdezel ha nem fogadod meg a tanácsunkat...
találtam használtan egy ilyet baráti áron és erről vélemény? tényleg köszi a segítséget de ugy nehéz megfogadni a tanácsotokat ha nem érveltek
Úgy se értenéd az érveket, ezt már bebizonyítottad...
Innentől kezdve engem ugyan nem érdekelsz...
Szenvedjen veled más...
Szép szóból nem értesz, hogy az RX460 a legnyerőbb...
------
Trevor ha tényleg úgy lesz, akkor ha meglátom itt még egyszer azt kérdezvén, hogy "miért nem olyan amilyennek mondják" akkor úgy leápolom a lelkét.
Azt nem teszi ki az ablakba... :D
Tessék, egy kis hozzávetőleges összehasonlítás, csak hogy legyen némi fogalmad a dolgokról:
Kedves kérdező. Hidd el, sokkal jobb választás az rx460 mint a többi amit linkeltél.
Ha zavar az ára (35k), akkor keress valami gyári refrubished vagy open box-osat, vagy rendeld külföldről. Úgy kijön 30-ból.
Nem mindig számítanak a cuda core-ok meg hasonló egyéb papíron lévő adatok.
Például az rx460-nak több cuda core-ja van mint egy GTX 1050 Ti-nak, de az utóbbi mégis erősebb. (Ebben nem vagyok biztos hogy mennyi a cuda, csak egy gyors példa volt)
Nézz youtube-n tesztvideókat a 2 kártyáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!