Szerintetek érdemes sima Ps4-et venni? (tehát nem a Ps4 Pro-t)
Ha csak full hd-ben szeretnék játszani, nem fog hátrány érni, ha nem a Pro gépem van?
Az adathordozóban lesz különbség a játékoknál?
Nem lesz az, hogy idővel csak a Pro gépre fognak fejleszteni? (hogy ezzel kényszerítsék gépcserére a sima Ps4 tulajdonosokat)
A privát üzenetre válaszolok.
Nekem 2 PS4-em volt/van. Mindkettő Made in Japan, csak az egyik nagyon hamar tönkrement (Kidobálta a lemezt, beakadt az érintőgomb) ezért cserélték, a másikra, de a doboza itt maradt nálam, így meg tudtam nézni hogy az is Japán volt.
Sohasem hallottam erről de így utána olvasva hivatalos Sony fórumon, EU többségében Japán (de drágább), USA (olcsóbb) de Kínai konzolt kapott megjelenéskor. A konzol megjelenését követően a Made in China gépekkel több baj volt, de ez a helyzet az idő múlásával javult és ha minden igaz a Japán gépek száma csökken. [Ezt olvastam, megerősíteni és cáfolni se tudom]
Én alapvetően azt mondom ha van lehetőséged Japán gépet vegyél. PS 1/2/3-am Japán (a 4 is, de az még nem "öreg") és azóta is működik mind, a PS2 1x volt szervizben.
Személy szerint én nem szeretem a használt gépeket, ha minden áron azt vennél én inkább videojáték boltból drágábban venném, mert ott ad(hat)nak garanciát, ez ugye nagy előny, mert ha tönkremegy 1 héten belül nem dobtad ki a 40-50-... ezer Ft-ot.
Viszont a használt és az új között meg árban már nem olyan nagy a különbség boltból véve.
A linkelt konzolról az a véleményem hogy gyanúsan "jó" ára van, ennyiért veszik meg kb. konzol szaküzletekben (és akkor nem kell a vaterának fizetnie az eladás után..., bár a pénz is csak levásárlásra kapja az ember a boltban) ugyanakkor mellette szól az hogy az eladó ilyeneket adott már el (Nintendo DS, PS játékok,...) és pozitív a vélemény róla.
Ez a te pénzed, a végső döntést neked kell meghozni, el kell dönteni, hogy megéri-e 27e Ft különbséget (Konzolvilág PS4 Slim 1év garancia 74999Ft játék nélül [akciós ár]) azt, hogy használt garancia nélküli + 1 játék.
Köszi a választ.
A termék még olcsóbban kelt el, gyanús körülmények között. Nekem a nulla aukcióval rendelkező vevő mindig gyanús. Nem vettem volna meg, konzolboltból fogok venni, de nem slimet, mert azon nincs audio kimenet, és nem tudom erősítőre kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!