Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mia véleményetek erről a...

Mia véleményetek erről a tápegységről?

Figyelt kérdés

[link]

Ezzel a házzal venném iponon. A kettő együtt 53 ezer.

Szerintetek megéri? Megbízható ez a táp?

Ami a belsőt illeti:

I7 7700k

Gtx 1080

16 gb ram

2db 2tb hdd

2 ssd

Köszielőre is

#Intel #tápegység #Chieftec #nvidiaa #navitas
2017. jan. 28. 19:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%

A navitas széria nem éppen képvisel magas minőséget, erős belépőszintű. Egyedüli előnye, hogy gold hatásfokú, de csak alapvető védelem található meg benne. Annyi még, hogy legalább a többi chieftec tápegységgel ellentétben ez már biztonságos.

1000W fölé pedig nem navitast vennék, hanem Cooler Maset Masterwattot vagy Corsair AXi-t, esetleg Super Flower Leadexet vagy Seasonic Primeot.

2017. jan. 28. 21:53
 12/23 anonim ***** válasza:

Akkor tisztázzuk. Ház is kell nekem, meg táp is.

Nem, nincs szükségem 1000W-os tápra, de ezt a házat így adják 53 ezer forintért.

[link]

Ezzel a házzal. A tápot azért kérdeztem, hogy jó e mert ha nem, akkor inkább nézek egy 20 ezres háza, és egy minőségibb, de kisebb tápot. Nekem 500W is tökéletesen megfelelne. De ha jó az a táp, akkor maradhat az is.

2017. jan. 29. 01:30
 13/23 anonim ***** válasza:
Bocs utolsó vagyok, és párom gépéről írok. Én lennék a kérdező.
2017. jan. 29. 01:31
 14/23 nemma ***** válasza:
Igazából az 1KW-os táp fölösleges. Inkább akkor kisebb táp, jobb házzal.
2017. jan. 29. 04:10
 15/23 nemma ***** válasza:
Pardon me: nem 1 KW, hanem 1kW.
2017. jan. 29. 04:11
 16/23 anonim ***** válasza:
30 ezerért, esetleg kicsivel fölötte már kapni nagyon klassz 550W-os tuningtápokat, a maradék 23-ból meg egy NZXT S340 vagy Phantkets Eclips házat. Szerintem egy ilyen párosítással összességében magasabb minőséget kapnál, de hát te tudod.
2017. jan. 29. 05:49
 17/23 anonim ***** válasza:
Chieftec tökéletes táp.
2017. jan. 29. 08:15
 18/23 anonim ***** válasza:

Aki esetleg nem értette volna az iróniát az 1 válaszban, az arra vonatkozott, hogy a gép tuningolva se enne 450W-ot! Szóval köszi a lepontozást.

A kérdésből meg nem derült ki, hogy házzal (vagy milyen házzal) együtt adnák a tápot, mert nem azt linkelte. Feltételezhetően azért nem, mert rákérdezett a tápra ugyan, de szerette volna ha válaszadásnál "tudjuk", hogy azért ez egy 50k-s tápegység, ezáltal befolyásolni a válaszokat úgy, amit hallani szeretne.

A ház értéke külön 21k, szóval a tápért 32k-t kérnek, ha külön kéne megvenni.

Ház: Ránézésre tud mindent, amit egy modern ház tud (jobban nem mentem bele), de ami miatt nem kéne, az a rácsos előlap, ami 3 nap után karikában meg fog látszani a por, amit a ventilátor szívna be, csak fennakad.

[link]

Szerintem ez a ház pofásabb, fehérben se rossz, de biztos van még ezért az árért jó választás.

Táp: Feszültségek rendben vannak, garancia gyári 2 év (???, ha igaz, akkor vicc), 2db videókártyához való tuninggal együtt, viszont egyáltalán nem nevezhető csendesnek és a hatékonysága kis terhelésnél eléggé alacsony, de ez mellékes.

[link]

Ez a tápegység pedig csendesebb (kis terhelésen is jóval), picit hatékonyabb és 10 év garis! Ha 2 kártyás rendszert tervezel, akkor ennek a 650/750 Wattos változata.

[link]

[link]

2017. jan. 29. 08:51
 19/23 anonim ***** válasza:
Az a baj, a P400S-el hogy átcsúszik egy más árkategóriába, a sima P400 jobb ár/érték arányú. 25 ezerért meg ott van már a Fractal Design C is.
2017. jan. 29. 14:13
 20/23 anonim ***** válasza:
A sima P400at linkeltem.
2017. jan. 29. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!