Mia véleményetek erről a tápegységről?
Ezzel a házzal venném iponon. A kettő együtt 53 ezer.
Szerintetek megéri? Megbízható ez a táp?
Ami a belsőt illeti:
I7 7700k
Gtx 1080
16 gb ram
2db 2tb hdd
2 ssd
Köszielőre is
A navitas széria nem éppen képvisel magas minőséget, erős belépőszintű. Egyedüli előnye, hogy gold hatásfokú, de csak alapvető védelem található meg benne. Annyi még, hogy legalább a többi chieftec tápegységgel ellentétben ez már biztonságos.
1000W fölé pedig nem navitast vennék, hanem Cooler Maset Masterwattot vagy Corsair AXi-t, esetleg Super Flower Leadexet vagy Seasonic Primeot.
Akkor tisztázzuk. Ház is kell nekem, meg táp is.
Nem, nincs szükségem 1000W-os tápra, de ezt a házat így adják 53 ezer forintért.
Ezzel a házzal. A tápot azért kérdeztem, hogy jó e mert ha nem, akkor inkább nézek egy 20 ezres háza, és egy minőségibb, de kisebb tápot. Nekem 500W is tökéletesen megfelelne. De ha jó az a táp, akkor maradhat az is.
Aki esetleg nem értette volna az iróniát az 1 válaszban, az arra vonatkozott, hogy a gép tuningolva se enne 450W-ot! Szóval köszi a lepontozást.
A kérdésből meg nem derült ki, hogy házzal (vagy milyen házzal) együtt adnák a tápot, mert nem azt linkelte. Feltételezhetően azért nem, mert rákérdezett a tápra ugyan, de szerette volna ha válaszadásnál "tudjuk", hogy azért ez egy 50k-s tápegység, ezáltal befolyásolni a válaszokat úgy, amit hallani szeretne.
A ház értéke külön 21k, szóval a tápért 32k-t kérnek, ha külön kéne megvenni.
Ház: Ránézésre tud mindent, amit egy modern ház tud (jobban nem mentem bele), de ami miatt nem kéne, az a rácsos előlap, ami 3 nap után karikában meg fog látszani a por, amit a ventilátor szívna be, csak fennakad.
Szerintem ez a ház pofásabb, fehérben se rossz, de biztos van még ezért az árért jó választás.
Táp: Feszültségek rendben vannak, garancia gyári 2 év (???, ha igaz, akkor vicc), 2db videókártyához való tuninggal együtt, viszont egyáltalán nem nevezhető csendesnek és a hatékonysága kis terhelésnél eléggé alacsony, de ez mellékes.
Ez a tápegység pedig csendesebb (kis terhelésen is jóval), picit hatékonyabb és 10 év garis! Ha 2 kártyás rendszert tervezel, akkor ennek a 650/750 Wattos változata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!