Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gigabyte GTX 1060 texture...

Gigabyte GTX 1060 texture flicker probléma, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Heló. Minden játékban megjelent nekem ez a probléma, ahol hiányos pixelek kezdenek felülkerekedni képernyőmön ilyen fehér pöttyök. Ugye most kicseréltem a HDMI kábelt, rosszabb lett de még megnézzük mi lesz. Készítettem egy screenshotot amivel megfigyeltem később képnézésbe hogy a driveremmel van a probléma vagy a monitorral. Hát persze hogy a driverrel még is mivel csesztettem magam november óta. Nos, mivel az Internet egy francot se segít és mindent túlbonyolítanak ezért titeket kérdeznélek meg hogy ilyen esetben mit tehetek. A Grand Theft Auto-ba már nem a hiányzó pixelek kerekednek fel hanem villog a kép ilyen discofényesen. (Lol)

Mit tegyek?

2017. jan. 28. 10:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Hibás kártya, cseréltesd ki minél előbb.
2017. jan. 28. 10:25
 2/3 A kérdező kommentje:

Próbálom ezt az ügyet pénzköltés nélkül is megoldani. Hiszen erre az undorra 1000 eurót dobtam ki.

Nem hittem volna, bár ahányszor már belenyúlkáltam nem hiszem hogy a garancia még érvényes. Na meg ahhoz nincs kedvem hogy organizáljam a dolgokat Németország másik félre küldeni majd 6 hónap visszaküldik ugyan olyan hibásan.

2017. jan. 28. 10:29
 3/3 P.O.C. ***** válasza:

Pedig ez hardveres probléma, magad nem tudod megoldani.

A garancia meg érvényes, ha csak a hűtőt nem szedted le róla. Szóval vagy bevállalod a garanciáztatást, vagy lesz kidobott 1000 euród.

2017. jan. 28. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!