Gigabyte GTX 1060 texture flicker probléma, mit tehetek?
Heló. Minden játékban megjelent nekem ez a probléma, ahol hiányos pixelek kezdenek felülkerekedni képernyőmön ilyen fehér pöttyök. Ugye most kicseréltem a HDMI kábelt, rosszabb lett de még megnézzük mi lesz. Készítettem egy screenshotot amivel megfigyeltem később képnézésbe hogy a driveremmel van a probléma vagy a monitorral. Hát persze hogy a driverrel még is mivel csesztettem magam november óta. Nos, mivel az Internet egy francot se segít és mindent túlbonyolítanak ezért titeket kérdeznélek meg hogy ilyen esetben mit tehetek. A Grand Theft Auto-ba már nem a hiányzó pixelek kerekednek fel hanem villog a kép ilyen discofényesen. (Lol)
Mit tegyek?
Próbálom ezt az ügyet pénzköltés nélkül is megoldani. Hiszen erre az undorra 1000 eurót dobtam ki.
Nem hittem volna, bár ahányszor már belenyúlkáltam nem hiszem hogy a garancia még érvényes. Na meg ahhoz nincs kedvem hogy organizáljam a dolgokat Németország másik félre küldeni majd 6 hónap visszaküldik ugyan olyan hibásan.
Pedig ez hardveres probléma, magad nem tudod megoldani.
A garancia meg érvényes, ha csak a hűtőt nem szedted le róla. Szóval vagy bevállalod a garanciáztatást, vagy lesz kidobott 1000 euród.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!