Asus strix GTX1050Ti 4gb gaming VS RX470 Melyik a jobb? Gyártoktól pártatlan kommentet kérek! (nem érdekel az hogy az nvidia ezért, az amd azért nem jó/jobb) Az érdekel melyik kártya vinné jobban a játékokat.
Figyelt kérdés
2017. jan. 27. 22:04
11/21 A kérdező kommentje:
És tényleg. Akkor mégse onnan rendelem :O Akkor kérdezlek úgy hogy 60ezerbe melyik kártya fér bele ami jó?
2017. jan. 28. 11:01
12/21 MGéza válasza:
Attól az eladótól venném az Rx470-et, aki belinkeltem. Attól jobban ennyi pénzért, új kártyát nem kapsz.
13/21 anonim válasza:
14/21 A kérdező kommentje:
És vadonat új? megvan rá a 2-3év gari is? számla minden?
2017. jan. 28. 11:12
16/21 MGéza válasza:
Illetve nem írja, de szerintem igen. Érdeklődd meg privátban.
17/21 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi szépen. Gondolom a postának meg az utánvétnek lenne + díja is.
itt 62ezer és ingyenes a szállítás.
szerinted akkor most hardverapró vagy itt?
2017. jan. 28. 11:17
18/21 MGéza válasza:
Mindenhol van posta és utánvéti díj, hacsak nem utalsz előre. Nézd, körülbelül egy árban vannak, szóval ha nem bízol magánszemélyben, vagy annak látszó valaki hirdetésében akkor webshopból vegyél.
19/21 anonim válasza:
Ha jobban tetszik az MSI akkor vedd azt. Én inkább a Strix-et venném azonos árban, de ez már egyéni preferencia.
20/21 A kérdező kommentje:
A strix 3-4k val tobb. Az rx470 kb mennyivel jobb a mostani, gtx550titanomnal
2017. jan. 28. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!