Melyik a jobb videókártya?
Laptopot akarok venni, és nem tudom eldönteni melyik lenne jobb: NVIDIA GeForce GTX950M 4 GB DDR3-mas RAM-mal, vagy NVIDIA GeForce GTX950M (ugyanez, de) 2 GB DDR5-ös RAM-mal.
Egy másik kérdés még az lenne, hogy ehhez a videókártyához bőven elég az i5-ös proci ugye? Fölös lenne i7-es?
Első: Hát mindenre, játszásra, filmezésre, netezésre. Na azért kérdeztem melyik a jobb, mert nem tudom XD
Második, köszi szépen :D
Az a kártya igen zsenge lesz bele.
Az én R7 370-es kártyám nem rossz, de azért az még attól is gyengébb, szóval csodát ne várj tőle.
Az enyém viszi a GTA V-t FHD High-Ultra 40-60FPS-sel Forza Motorsport 6 FHD, HIGH 60FPS.
Összehasonlítva egy rx460-tól is gyengébb az a kártya
Ismerősöm most vett rx460-at (kezdő játékos), és neki a rocket league a max.
Rocket League, FHD, ultra minden stabil 60-65 FPS, és ott volt a max. AZ a kártya amit veszel, még annál is gyengébb, úgyhogy ez a "Bármihez, amihez kedvet kapok" el van felejtve.
Utóbbi jobb, de kevés a VRAM. (2GB). De ugyanakkor gyorsabb. Magyarán vagy egy wolksvagen bogárral szállítasz el 10 embert, ami 170-nel tud menni, vagy egy wolksvagen transporterrel viszel el 10 embert de cserébe csak 110-zel megy az autó.
Kb itt is ez van. Itt kb ez a rocket league a max amit hozhat, GTA V medium-low kornyékén várható. Piszok gyengék azok a kártyák, az új 10xx széria, viszont már nincs lebutítva, mivel keveset fogyaszt, így a laptopok is el tudják látni a hűtését.
ha "Bármihez amihez kedvet kapok" elvet folytatod, akkor vegyél 500.000 Ft-ért egy gtx 1060-as vagy 1070-es laptopot amin 1440p-be vagy FHD-ben tolod az összes játékot 60+ FPS-sel ultrán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!