Meghalt a bios chip?
az van, hogy amikor indítom be a gépet nem ad képet
nyomogatom az F2-t (UEFI bios) beadja a belépő hangot csak az a baj, hogy valószínűleg lefagy a bios.. mivel örökké ismétlődik a hang.
próbáltam másik elemmel, cmos resetet csináltam, lehúztam minden hardwert külön külön a ramok elvileg jók, mert ment a gép,(azokat még nem teszteltem) vga 100%, hogy jó, monitor jó, (a ramokat még nem sikerült tesztelnem, de valószínűleg az egyik ram slot rossz... mert 1 slotba korábban mindkettő ram hibátlanul működött, ám ha egyszerre bent volt mindkettő összeomlott a rendszer.
a processzor oldali ram slot jó az tuti.
alaplap: asrock fm2a55m dgs 2.0
ramok: kingmax ddr3 2x4 gb dual channel
(meg azért is gyanakodok a ram slotra mert ha 1 ram van a gépbe gyorsabban bootolt. Bocsi ha hülyén tettem fel a kérdést/írtam a magyarázatot próbáltam mindent leírni amit tapasztaltam.
Beakarsz lépni a bioszba de nem tudsz mert elfeketedik a kép ? windows töltő képig se jut el mert ? ha igen a tápot dobhatod a kukába
Leírhatnád milyen tápod van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!