Mit gondoltok erről a gépről?
Figyelt kérdés
Újabb játékok kipróbálásához, régebbiek streameléséhez kéne, de nem értek hozzá, nem tudom, vajon mennyit bír.
2017. jan. 26. 14:21
11/16 anonim válasza:
gtx 750 ti nem gtx 750 az előbbi gyengébb. Amúgy 1080p-ben közepes beállításon képes futtatni a játékot magason szerintem nem de egyedi beállításokkal lehet valamit magasra húzni . Az első gépnek a gyengéje hogy a ház kialakítása miatt és mivel ez egy gyári gép csak low profile kártyák fognak helyett kapni benne van amik olyan kis méretűek hogy elférjenek pont vannak erősebb kártyák is nyilván de ritkán találni pl gtx 970 mini . A második gépbe viszont gond nélkül lehet tenni bármilyent mert az már nem gyári gép viszont ahogy nézem az nem is teljes konfig így ne vedd számításba .Gondolom pesti vagy ha szeretnéd akkor alkatrészenként is válogatok neked 80 ezerig ?
12/16 A kérdező kommentje:
Pest mellet lakom igen és nagyon köszönöm a segítségedet :)
2017. jan. 26. 15:25
13/16 A kérdező kommentje:
Ésha picit 80 fölé megy, az nem nagy probléma, inkább legyen jó teljesítményű, max. picivel drágább.
2017. jan. 26. 15:28
14/16 anonim válasza:
15/16 A kérdező kommentje:
wow, köszönöm szépen! :)
2017. jan. 26. 16:32
16/16 anonim válasza:
szívesen . Későbbiekben tudod fejleszteni a gépet majd akár k-s procival is a max amit bele lehet tenni az i7 3770k manapság is elég bitang a teljesítménye jah és tuning képes az alaplap az i5 2400 -et nem lehet húzni de blck-val 4 ghz főlé is lehet hajtani akár de ezt csak érdekségként írtam . Jah és ha nem akarsz külön ramért is menni akkor kérdezd meg az eladót hogy mennyiért adja a laphoz+procihoz a 2x4 gigát .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!