PCX konfig összeállítás segítség?
Sziasztok.
Szerbiai vagyok viszont itt méregdrágák a gépek ezért magyarországon vennék számítógépet..
pcx en összeállítottam egy gépet és azt írja hogy Összesen: 163.481 Ft + Áfa 207,621 Ft
tehát mikor határon áfázok azt a kb 40,000 forintot visszakapom és úgyjön ki hogy kb 160,000 ért veszem a gépet?
Mit jelent nálatok a határon áfázás?
Nálunk amit eladnak mindenen van áfa amit az állam megkap, nekünk meg ki kell fizetni.
Ha Kínából rendelek annyiért kapom amennyiért a honlapon adják, nem tudom a forgalmi adót , hogy intézik.Rendeltem Csehektől is és ott is annyiért hozták amennyiért a honlapon kaptam.
Te Póstán rendelnéd vagy bejössz érte?
Póstás esetben szerintem az áfás árat ki kell fizetned.
Még EU -n kívül vagy, így elvileg ÁFA nélkül kell számlázniuk.
Nem tudom hogy Szerbiában hogy van, de nálunk pl. EU -n kívülről rendelt termék után, Vámot és ÁFA -t is kell fizetni. (van egy minimális ami alatt nem)
Na'h most, ha nálatok is hasonló, akkor neked a kormány felé VÁM (duty) és ÁFA (vat) fizetési kötelezettséged is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!