Seagate HDD nem pörgött fel, most felpörög. Moszt rossz vagy nem?
Figyelt kérdés
Napokig nem pörgött fel, most rádugtam, hátha le tudom menteni az adatokat, de semmi baja nincs.2017. jan. 25. 07:52
1/5 A kérdező kommentje:
Fel is melegedett üzem hőmérsékletre, gond nélkül másolgattam rá, és töröltem le. Minden program szerint 100%-os.Lehet tápegység hiba?
2017. jan. 25. 08:22
3/5 A kérdező kommentje:
Crytal Martkot is fullon rányomtam, megnéztem öt különböző perogrammal, megy már egy órája,m írtam másoltam rá stb., de semmi? mit tegyek? Nem merem visszavinni a HDD-t amit ma vettem helyette, mert 100%-osan meg akarok bizonyosodni. Hogy tudok biztosra menni?
2017. jan. 25. 08:59
4/5 anonim válasza:
Lehetséges hogy az energiagazdálkodásban keresendő a hiba.
5/5 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz? A táppal van gond?
2017. jan. 25. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!