Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Furcsán viselkedik az 5-6...

Furcsán viselkedik az 5-6 éves laptop képernyője. Mit lehet tenni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Tegnap tökéletesen működött, most pedig bekapcsoltam, és sakktábla mintában piros négyzetek voltak rajta az Asus feliratnál, utána kiment a képernyő. És ma észrevettem azt is, hogy az egyik oldalon a képernyőjét körbevevő műanyag szétvált, tegnap ezt nem láttam rajta. Lehet emiatt? Vagy új laptop kell? Eddig semmi baj nem volt vele, az évek alatt egyszer sem kellett szervízbe vinni, meg semmi ilyesmit. Valakinek valami ötlet? :/

Igazából tesóm laptopja, de ő az asztali gépet szokta használni mert az jobb, én tökéletesen beértem ezzel a laptoppal is. Ha akarjátok küldök képet a képernyőről, ha bejön még egyáltalán bekapcsolásnál.. a gép fajtáját nem tudom pontosan.

2017. jan. 24. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Vidd el egy szervízbe, ott pontosan megmondják, hogy mi a tendő!

Csak azért mert itt nem tudják pontosan megmondani mi a baja, és feleslegesen ne vegyél újat!

2017. jan. 24. 19:40
 2/5 anonim válasza:
Szerintem azért egy 5-6 éves laptopnak nem is kéne úgy bírnia mint egy új lapotopnak, mindenképpen vidd le szervízbe ha még nem történt meg de szerintem megérné beruházni egy újra.
2017. jan. 27. 01:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Anya nem vesz újat csak azért mert szerinte elrontottam és hogy felejtsem el ezt az egészet mert azt is elrontanám. Aha, biztos órákon át vertem a képernyőjét hogy direkt elrontsam...
2017. jan. 27. 16:50
 4/5 anonim válasza:
Mért? Nekem is új vidi kártya kell. Gyűjtögetek. Természetesen szüleim is bele segítenek de a nagy részét én fogom össze gyűjteni. Ha így állsz hozzá hogy ki veszi meg akkor ki fogja a gyerekeidet eltartani? Egyfojtába bébi szitter fogja figyelni?
2017. jan. 27. 21:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem kapok zsebpénzt, nincs semmi pénzem hogy gyűjthessek...
2017. jan. 28. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!