Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer PC! Szerintetek valódi?

Gamer PC! Szerintetek valódi?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez a hirdetés valódi lenne? Mármint úgy értve, hogy nem átverés?! Mert egy kicsit túl alacsonynak találom az árat, plusz még monitor meg webkamera is. Egyébként új PC-t szeretnék venni 120 ezer max áron, szóval ha tudtok még ajánlani gépeket, szívesen meghallgatak titeket. A link a géphez: [link]

2017. jan. 24. 17:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem valódi. Ez jó ha 80-90 -et ér.
2017. jan. 24. 18:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Átverésnek nem átverés, csak messze nem ér ennyit.

Ha a mai használt piaci árakat megnézed, ezt a gépet kihozod kb 85ből hardveraprón.

Mellé a monitor, kb reális az ára, HA van valamire még garancia. Ha nincs, akkor sok, nem ér ennyit.

2017. jan. 24. 18:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Maga a gép nem borzalmas, de 120 ezerből már lehet építeni hasonlóan erős gépet újonnan. Ha szükséged van azokra a perifériákra, amiket ad hozzá, akkor rendben van, egyébként valóban nem adnék érte 90 ezernél többet.
2017. jan. 24. 18:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyjából reális az ár, illetve az alkatrészek pontos típusának ismeretében lehetne beárazni (pl. ramok, táp, ház, hdd, webkamera) pontosan.

Monitor + webkamera - 15k

Ház - 3-7k

Táp - 5-10k

Alaplap - 13k

Cpu - 15k

Ram 8-10k

Ssd - 5k

Hdd - 8-10k

Vga - 25k

92-105k körül van, típusoktól függően.

Egyébként a G45060 proci megjelent,

[link]

így elég nehéz lesz eladni bármilyen régi konfigot, mert elég komoly teljesítményt nyújt.

Zalman ZM széria

Be Quiet System Power 8 400W

Asrock H110M-HDS

G4560

1x8gb ddr4

1tb WD ezex

Ez eddig 95k, vadi új garanciás minden. VGA nélkül is használható, amíg nem lesz pénzed rá, RX-460 4GB a minimum, amit tennék bele (40k), vagy RX-470 4GB (65k). Esetleg használtan hardveraprón garival olcsóbban beszerezheted.

2017. jan. 24. 18:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Egyben javítanálak, RX 460 2gb, mivel a kártya túl gyenge így nem használja ki a 4gb-ot, azért a + 2 fps-ért nem ér meg több ezret.

https://www.youtube.com/watch?v=44_HUyleIxI

https://www.youtube.com/watch?v=mz5qH2vuOqs

2017. jan. 24. 18:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezt mondták anno a GTX-750 1 vs 2GB kártyáról is, jól rá is faragtam vele...

A GTX-750 Ti kártya épp beéri 2GB-al, az RX-460 erősebb, az már ma is 2-3GB között tud fogyasztani.

Mi lesz 2 év múlva? Mert én kb. 2 éve vettem az enyém de már akkor is határ volt az 1GB csak sajnos azokra hallgattam, akik szerint "nem tudja kihasználni".

2017. jan. 24. 19:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyébként nem a 2 fps a lényeg, hanem az fps drop, mert ha a játék nem kellően gazdálkodik vele, úgy nagyokat tud szaggatni (Dying Light pl., vissza kellett vennem medium-ra, mert high-on sűrűn beszaggatott, pedig a kellő fps megvolt, csak amint a vram betelt, beakadt)
2017. jan. 24. 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Az általad linkelt második videóban nézd meg a Doom alatt, mi volt a különbség a 2 kártya között.

A többinél gyakorlatilag semmi.

De ki tudja, hány "Doom" lesz a következő években?

2017. jan. 24. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért rossz egy kártya mert nem használja ki a 4 Gb.ot ??

Hát nektek el ment az eszetek. Tanuljatok meg érvelni.

Így még a 10 éves lányom sem indokolna meg valamit.

Te jó isten, hova keveredtem.

2017. jan. 25. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!