Gamer PC! Szerintetek valódi?
Átverésnek nem átverés, csak messze nem ér ennyit.
Ha a mai használt piaci árakat megnézed, ezt a gépet kihozod kb 85ből hardveraprón.
Mellé a monitor, kb reális az ára, HA van valamire még garancia. Ha nincs, akkor sok, nem ér ennyit.
Szerintem nagyjából reális az ár, illetve az alkatrészek pontos típusának ismeretében lehetne beárazni (pl. ramok, táp, ház, hdd, webkamera) pontosan.
Monitor + webkamera - 15k
Ház - 3-7k
Táp - 5-10k
Alaplap - 13k
Cpu - 15k
Ram 8-10k
Ssd - 5k
Hdd - 8-10k
Vga - 25k
92-105k körül van, típusoktól függően.
Egyébként a G45060 proci megjelent,
így elég nehéz lesz eladni bármilyen régi konfigot, mert elég komoly teljesítményt nyújt.
Zalman ZM széria
Be Quiet System Power 8 400W
Asrock H110M-HDS
G4560
1x8gb ddr4
1tb WD ezex
Ez eddig 95k, vadi új garanciás minden. VGA nélkül is használható, amíg nem lesz pénzed rá, RX-460 4GB a minimum, amit tennék bele (40k), vagy RX-470 4GB (65k). Esetleg használtan hardveraprón garival olcsóbban beszerezheted.
Egyben javítanálak, RX 460 2gb, mivel a kártya túl gyenge így nem használja ki a 4gb-ot, azért a + 2 fps-ért nem ér meg több ezret.
Ezt mondták anno a GTX-750 1 vs 2GB kártyáról is, jól rá is faragtam vele...
A GTX-750 Ti kártya épp beéri 2GB-al, az RX-460 erősebb, az már ma is 2-3GB között tud fogyasztani.
Mi lesz 2 év múlva? Mert én kb. 2 éve vettem az enyém de már akkor is határ volt az 1GB csak sajnos azokra hallgattam, akik szerint "nem tudja kihasználni".
Az általad linkelt második videóban nézd meg a Doom alatt, mi volt a különbség a 2 kártya között.
A többinél gyakorlatilag semmi.
De ki tudja, hány "Doom" lesz a következő években?
Azért rossz egy kártya mert nem használja ki a 4 Gb.ot ??
Hát nektek el ment az eszetek. Tanuljatok meg érvelni.
Így még a 10 éves lányom sem indokolna meg valamit.
Te jó isten, hova keveredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!