Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mire jó az egérpad?

Mire jó az egérpad?

Figyelt kérdés
Van ami ugyanúgy néz ki mint 1 másik, csak van rajta 1 logó v vmi, és adrágább mint a másik ez miért van? És mire jó egyátalán az egérpad? Megvédi vmitől? Tovább tart az egér használható ideje v mi?

2017. jan. 24. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Az attól függ milyen felületen toszigálod az egeret, fabútornál érdemes egérpadot használni, mert megvédi a bútort a felületi sérülésektől a huzamosabb egérhasználat során (hónapok, évek).

Emellett persze precízebb egérmozdulatokat is elérhetsz ha egérpadot használsz. (Ez leginkább a profi gamereknek előny)

Az, hogy egyik drágább a másiknál az a márka és az anyaghasználat miatt van.

2017. jan. 24. 15:55
 2/9 anonim ***** válasza:
26%

Mert könnyebb a használata és kevésbé csúszik.

Én a textil egérpadra esküszök,pár száz FT-ért már kapható.

Brand és egyebek alapján én nem veszek másrészt,szerintem teljesen felesleges drágábbal venni.

2017. jan. 24. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem koszolódik és nem kopik az egered (ha drága az egér nem mindegy) illetve az asztalod sem kopik el. A mutatás is pontosabb lesz, jobban dolgozik rajta az egered. Kényelmes is. Ha drága egered, sokat játszol és/vagy grafikai munkát végzel megéri venni, de csak bizonyos márkákat, ha már veszel áldoz rá pár ezret (steelseries, razer, roccat) kitart 5 évig is. Csak olyat vegyél ami eredeti csomagolásban érkezik, mert ebayen szokás rányomtatni egy sima olcsó egérpadra egy márkajelzést.
2017. jan. 24. 15:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Ui: A márka azért fontos mert nem mindegy miből készül. A fentebbi márkák direkt erre valóak, jobban egybe vannak, nem válik fel és jobban visszaveri az egér jeleit. Volt már nekem pár száz forintos de az csak arra volt jó hogy ne kopjon ki az asztalom és pár hónap után dobhattam ki.
2017. jan. 24. 16:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Én személy szerint Xtrfy XGP1-L4 azaz Sárga mintás Large típust.

Mondjuk elég nagy, a hasznos/használható területe: 460mm széles és 400mm magas. 4mm vastag az egész.

Miért választottam ezt? Mert szövetes és feltudja venni a port, és ebből kifolyólag lehet mosógépben mosni. :)

Mivel én szoktam játszani is, így az asztalom egyenetlensége és érzékelésből apróbb problémák elkerülhetők.

Igaz nem is volt olcsó :D olyan 8000Ft-ra emlékszek, annyiért vettem olyan 1 éve? De jól bírja. :)

2017. jan. 24. 16:14
 6/9 A kérdező kommentje:
MEgéri egy jó minőségű egérpadot 10ezerért megvenni? Játszanék is, arra jó lenne, azt irtátok. De ha el akarom adni, akkor mennyiért vennék meg használtan, kb 1 év mulva?Mert lehet megunom a játékot és nem lenne szükségem rá.
2017. jan. 24. 16:17
 7/9 MGéza ***** válasza:

Az attól függ: vannak speed avagy controll egérpadok, illetve köztes hibridek, ilyen például a Razer Goliathus vagy a Glorious egérpadok, mondjuk ezek nem olcsók de jók. Neked kell eldöntened, mi a fontosabb. Itt egy topic részletes útmutatóért:

[link]

2017. jan. 24. 17:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha 1 évig akarod használni akkor felejtsd el. Nem kell neked ez.

Eladni nem nagyon lehet, ki venne használtan? Ki hinné el hogy 1 évig használtad? Te vennél?

2017. jan. 24. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:
14%

Kb 8 eve vettem valami tescos kaliberu muanyag feluletu egerpadot. Atlagban napi 10 ora gamelestol meg semmi baja.

A dragabb sem nyujt annyi pluszt hogy megerje az arat, az csak parasztvakitasra jo.

2017. jan. 24. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!