Mire jó az egérpad?
Az attól függ milyen felületen toszigálod az egeret, fabútornál érdemes egérpadot használni, mert megvédi a bútort a felületi sérülésektől a huzamosabb egérhasználat során (hónapok, évek).
Emellett persze precízebb egérmozdulatokat is elérhetsz ha egérpadot használsz. (Ez leginkább a profi gamereknek előny)
Az, hogy egyik drágább a másiknál az a márka és az anyaghasználat miatt van.
Mert könnyebb a használata és kevésbé csúszik.
Én a textil egérpadra esküszök,pár száz FT-ért már kapható.
Brand és egyebek alapján én nem veszek másrészt,szerintem teljesen felesleges drágábbal venni.
Én személy szerint Xtrfy XGP1-L4 azaz Sárga mintás Large típust.
Mondjuk elég nagy, a hasznos/használható területe: 460mm széles és 400mm magas. 4mm vastag az egész.
Miért választottam ezt? Mert szövetes és feltudja venni a port, és ebből kifolyólag lehet mosógépben mosni. :)
Mivel én szoktam játszani is, így az asztalom egyenetlensége és érzékelésből apróbb problémák elkerülhetők.
Igaz nem is volt olcsó :D olyan 8000Ft-ra emlékszek, annyiért vettem olyan 1 éve? De jól bírja. :)
Az attól függ: vannak speed avagy controll egérpadok, illetve köztes hibridek, ilyen például a Razer Goliathus vagy a Glorious egérpadok, mondjuk ezek nem olcsók de jók. Neked kell eldöntened, mi a fontosabb. Itt egy topic részletes útmutatóért:
Ha 1 évig akarod használni akkor felejtsd el. Nem kell neked ez.
Eladni nem nagyon lehet, ki venne használtan? Ki hinné el hogy 1 évig használtad? Te vennél?
Kb 8 eve vettem valami tescos kaliberu muanyag feluletu egerpadot. Atlagban napi 10 ora gamelestol meg semmi baja.
A dragabb sem nyujt annyi pluszt hogy megerje az arat, az csak parasztvakitasra jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!