Videókártyát keresek, mit tudnátok ajánlani?
Nem vagyok képve ebben a témában.. Van egy gépem amin alig van olyan játék ami lagg nélkül megy. Amiket főként szeretnék játszani.: World of Tanks, (a blitz az megy) a Cs:Go, és pár netes játék, pl: DarkOrbit, Battlestar Galactica Online. Gondolom az Intel HD grapichs "vidikártya" nem egy atomerőmű. Szeretnék most venni hozzá egy kártyát amivel a fent említett játékok mennének élvezhetően. Az ár max 50k de ha lehetséges akkor kevesebből szeretném megoldani, azt viszont tudom hogy nem csak a kártyátol függ ez az egész hanem a gép többi részétől is, így ezért fordultam ide. A gépemről leírok pár lényeges dolgot:
Windows 10 Pro
Processzor: Intel(R) Pentium(R) CPU G3260@ 3.3Ghz 3.30Ghz
RAM:4GB
64Bites
Kártya: Intel(R) Hd graph
Cpu-Z vel kapot infók:
Max tdp: 53.0W
Alaplap: ASRock H81M-DG4
Kérésre még tudok infókat adni, de aki ebből tud ajánlani egy kártyát az írjon. Köszi!
WoT profitál a nagyobb kártyákból, egyébként ezeknek a kártyáknak a fogyasztása is jóval alacsonyabb. Így azon is spórol, többek közt az esetleges a tápegység miatt. A frissebb driver is nagyon fontos, mert az nvidiánál köztudott, hogy nagyon szépen hagyja a legacyban elsüllyedni a kártyáit.
Másrészt 30 ezer Ft nem nevezhető kevésnek, amire már garancia sincs. A videokártyák egyébként is könnyen tönkremehetnek. Azt se tudtuk meg, hogy a kérdezőnél szóba jöhetnek-e a használt piac.
Én értem, hogy tulajdonos révén te megerősítési torzításban szenvedsz, de ettől még nem lesz igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!