Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gigabyte 380x gaming 4gb...

Gigabyte 380x gaming 4gb videókártya már egy ideje nem frissített, ez gond-e?

Figyelt kérdés
régebben legalább havonta egyszer volt

2017. jan. 23. 09:28
 1/4 anonim ***** válasza:
nem gond, de én megnézném hogy nincs-e új frissítés
2017. jan. 23. 09:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nincsen vele gond, a játékok alatt se tapasztalsz hibákat akkor nem baj. Nekem r9 270x van. Volt, hogy a régebbi driver jobb volt így több frissítést kihagytam. :D A régivel amiket használok játék hibátlan semmivel sem másabb mint az újabbal. Viszont az új driver bekavart az egyik játékban. Sokszor bepixelesedtek a háttérben lévő dolgok (pl hegyek) vissza a régi és jó lett. Am nekem pár napja frissült. Ez már jó. :) A hiba kb 2 éve volt. Csak azért írtam le, hogy lásd nem feltétlen kell frissítgetni. ha arra ok amire használod épp és hibátlan kár bolygatni, főleg ha olyan funkciót nem hoz ami mindenképp kellene.
2017. jan. 23. 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért ez nem teljesen így van, a fejlesztő feltételezi,hogy a legfrissebb drivert használod(mármint ami nem fiatalabb a játék utolsó frissítésénél persze), rengeteg problémához vezethet ha régebbit használsz. Igen, előfordulhat hogy a régebbi driverrel jobban működik valami, viszont ha fiatal programot akarsz használni akkor ez szinte soha nem fordul elő(ha meg mégis, akkor rövid időn belül kijavítják).

2017. jan. 23. 10:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze. Szoktam frissíteni a játékot, a drivereket stb t... Ez egy átmeneti időszak volt, hogy romlott az a játék így mivel azokat használom muszáj volt a régi driverrel használni.
2017. jan. 23. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!