Belemegy-e ez a VGA az alaplapomba?
A szabvány oda-vissza kompatibilis, annyi, hogy 2.0-ás sebességgel fog menni a dolog.
Bár ilyen lapba a beletehető legerősebb (amivel el is bír a lap) FX proci kevés a 1070-hez.
A 1060-hoz épp hogy elég lenne egy FX8320 ha megrángatnád 4,2-ig legalább.
Szóval... Milyen CPU mellé is lenne?
FX 8320 mellé menne.
A teljes történet az, hogy volt egy r9 280X Vapor-X 3 GB kártyám, aminek a memóriája megadta magát.
Egy 1151-es i5-i7 proci mellé egy jó deszkával, 16 gb DDR4-el szeretném a gtx 1070-et. Csakhogy a videókártyám elfüstölése abszolút nem várt esemény, és jelenleg nincs rá keret, hogy mindent cseréljek. Ezért gondoltam azt, hogy a mostani (fx 8320, a fent említett alaplap, 8 gb ddr3 1600 mhz) gépembe beleteszem a kártyát. Ha meglesz a keret, akkor jöhet az alaplap, proci, memória.
Sziasztok!
Azoknak írom, kik hasonló problémával állnak szemben:
Megvettem a VGA-t.
Mintha új gépet vettem volna. Az alapórajelen működő FX 8320 annyira elég, hogy a GTX1070 a GTA5-öt full-full max ultrán 1080p-be úgy viszi stabil 60 fps-sel, úgy a háttérben közben telepítem a Battlefield 1-et! 38-40 fokos a VGA. A Battlefield 1 szintén minden kimaxolva, 1080p-be, 47-51 fokos gpu mellett szintén stabil 60 fps.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!