Vettem egy új memóriát. Az új cucc pontos neve: Kingston DDR3 1866MHz HyperX Fury Black 2x4 A gond az hogy nem igazán akar elindulni vele a windows, konkrétan nem olvassa a memóriát. A windows logoig elmegy majd utána kifagy. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Alaplapom: Gigabyte GA-H55M-S2H
Régebbi memória: Silicon Power 2x2 GB 1600Mhz
2017. jan. 20. 17:02
11/17 anonim válasza:
Sok hűhó semmiért. Memtest86 mit mutat? És a modulokra egyenként? Ezzel kéne kezdeni!
13/17 anonim válasza:
Csak azért kérdezem a procit mert az alaplapod adatlapján ez szerepel:
When using Intel Core i5/Core i3/ Pentium CPU with HD Graphics, the maximum memory speed supported is 1666 MHz
* Go to GIGABYTE's website for the latest memory support list.
14/17 A kérdező kommentje:
I5 650-es procim van, de nem értem hogy ez most miért kellene, eddig sem volt baj a procival, ami most benne van ram (régebbi) 1600 Mhz-es de viszi a gép csak le van korlátozva 1330-ra, ezt is vinnie kellene.
2017. jan. 23. 21:01
15/17 A kérdező kommentje:
Az lehetséges szerintetek hogy kicsi a táp hozzá, vagy esetleg befolyásolja? 350-es a tápom... fejlesztve lesz mindenképp amúgy is, de ha ez miatt akkor minél előbb.
2017. jan. 23. 22:00
16/17 A kérdező kommentje:
Közben szerintem rájöttem mi lehet a baj, ugye az egyik 1700-on megy a másik meg 7-800 körül, ezért nem megy mert 1330 a max, valahogy át kellene állítani de a biosban nem tudom, hiába állítom kisebbre, az egyikben mindig több lesz.
2017. jan. 23. 22:32
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a sok segítséget, megérte beregelni a gyakorira.
2017. jan. 28. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!