Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baj lehet az Epson Stylus...

Mi baj lehet az Epson Stylus SX515W nyomtatómmal?

Figyelt kérdés

A fekete kb már alig nyomtat...

Maga a készülék kb. 1 hónapos...

A következő történt: a fúvóka teszten 3 kicsi eltérés volt a mintához képest, így nyomtam neki egy fúvókatisztítást a szoftverében. Még mindig nem történt javulás, így mégegyszer. Ezekután se lett jobb, jött a harmasik lefuttatás, mire kb alig volt valami egyezés, de csak a feketében! Ki is írta, hogy kifogyott a patron. Kicseréltem. (eddig ez volt a második patroncserém)

Nyomtattam vele és egy látható-olvasható betű sem volt... A tesztnél megintcsak alig egyezett valami... Még lefutattam 2-3szor a fúvókatisztítást, majd meguntam, mert csak eszi a festéket... Most itt tartok, és semmi javulás...

A patronok utángyártottak, így nem is tudom visszavinni garanciálisan. Szídom magamat, hogy elkezdtem a fúvókatisztításokat, mert elötte majdnem tökéletes volt...

Mi lehet a baj?

Kérlek segítsetek!!

2010. máj. 5. 19:52
 1/3 anonim válasza:

Nekem hasonló gondjaim voltak az ugyanilyen nyomtatómmal és már mástól is hallottam. Az enyém sorokat hagyott ki fekete nyomtatásnál,nekem is hasonlóan,első patron csere után lett rossz. Sokszor fel se ismerte a patronokat.. visszavittük garanciával,szerintem tedd ezt te is. Az hogy után gyártott patront használtál nem kizáró ok úgy tudom,a miénket is megcsinálták.

ui: így se lett tökéletes,folyamatosan villog hogy kifogyott a tinta,de legalább már nyomtat.

2010. máj. 13. 14:16
 2/3 anonim válasza:
hozzáteszem..mi kiszedtük a patront és úgy küldtük fel a boltnak.
2010. máj. 13. 14:18
 3/3 anonim válasza:
Nem olyan nyomtatópatron van a nyomtatóban, mint amilyen kéne bele. Nekem HP nyomtatóm van és olyan patront vettünk bele ami olcsóbb volt és több volt benne, de nem nyomtat rendesen. Ajánlatos olyat venni bele másodszorra is ami kell bele vagy elvinni egy szaküzletbe megnézetni. Lehet, hogy a nyomtatónak van baja vagy rosszul van belehelyezve a patron. A lényeg, hogy kérdezz meg valaki olyat aki ért hozzá.
2010. máj. 13. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!