Egy régi 100 gigás formatált s azóta használt winyón milyen áron állítják vissza a régi adatokat?
"s azóta használt"
A megoldás kulcsa itt van, a "használat" dönti el, hogy hagyományos módszerekkel visszaállítható-e, vagy még horribilis áron, laboratóriumi környezetben is kétséges.
Az első válaszoló nem ért ehhez!
Magyarországon egy cégről tudom biztosan, hogy foglalkozik ilyenekkel... Sajnos ezek horribilis áron vannak több száz ezer Ft is lehet! Viszont ha a "winyón" már újra lett írva az a rész amelyen a régebbi adatokat tárolta, akkor csak részben és hibásan lehet vissza állítani!
igen tudom, hogy lehetséges csak nem akartam vitázni az elsővel. hagyományos visszaállitás nem merül fel, mert már irva lett rá.
tehát százerekről van szó jelenleg.
feltételezem, hogy ha elrakom a winyót úgy ahogy van, idővel ez az ár csökkenhet.
eleve 100 gigás winyót ma már nem nagyon lehet semmire se használni. de jó lenne 5-10 év múlva mégis viszont látni legalább egy részét..
családi fotókról, videókról van szó.
Szerintem ha elrakod a vinyót, pont azt éred el, hogy addigra ezzel a tevékenységgel még kevesebben fognak foglalkozni, hiszen a merevlemezes adattárolás folyamatosan szorul ki a piacról és belátható időn belül teljesen leváltja a flash (vagy egyéb memória) alapú, "szilárdtest" technológia.
Ezzel pedig fölöslegessé válnak az erre szakosodott adatmentő cégek is, hiszen szökőévben egyszer térne be hozzájuk egy ügyfél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!