OEM Windowsot feltelepíthetek más gépre, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, rendeltem interneten egy oem verziójú Windowsot, feltelepítettem már az asztali gépemre, de most szeretném a notebookomon használni, azt olvastam még régebben valamilyen fórumon (már nememlékszem hol) hogyha felhívom a windowsot akkor ők beaktiválják nekem egy másik gépre,hallott valaki valamit erröl?2017. jan. 19. 12:15
1/4 A kérdező kommentje:
rossz helyre írtam, elnézést :)
2017. jan. 19. 12:17
2/4 anonim válasza:
Nem lehet, az OEM Windows licenckulcsa minden esetben ahhoz a géphez kötődik, amelyre azt elsőként telepítették.
3/4 Koplárovics Béci válasza:
Két gépen egyszerre nem használhatod. A M$ valóban aktiválja az újon, ha elsírod, hogy az a gép, amin eredetileg volt elromlott és ki kellett cserélni. Igaz, utoljára XP-nél csináltam ilyet ~10 éve.
4/4 anonim válasza:
OEM verzió az egy gépre vonatkozik, arra, amire feltelepítetted és beaktiváltad. Nem használhatod egy második gépen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!