Egy I7-870 erősebb mint egy A10 7850k processzor?
1, belinkelsz egy videót, ahol az esetekben 5%-ban éri el a játék a processzor limitet. Ok den.
2, ne legyél barom, egy 8350 vagy 50%-al legalább jobb, mint egy 870-es, van ahol még több. :) Amúgy nem kell minden hülyeséget benyelni fiacskám
3. az első genes i5-öd egy pentium g-vel vetekszik, abból is a szarabbikkal. Te komolyan el hiszed, hogy az bármivel is jobb, mint egy FX-4xxx? Nem, igazából még rosszabb.
Én egy 2xxx pentium g-re gondoltam speciel, na az veri az első genes core architecturát szálanként. Tény.
Ezen felül egy első genes i5-nél tulajdonképpen nem is sokkal rosszabb. Egy i3 már agyba főbe veri az a helyzet. Az első generáció szar volt, a 2.generáció már egészen jó.
Elég meg nézni mit csinál egy 870-es i7 cs:go-ban. A csgo elég jól méri a processzorok erejét :) Amiről te beszélsz 4. genes pentium g, már elveri ezt a 870-es i7-et is, olyan környezetben, ahol 8 szálat használhat az i7, míg az a szegényke pentium mindösszesen ugyebár 2őt. A valóság az, hogy az AMD fronton ezzel az i7-el egy FX-4xxx áll, meg ez az A10-es. Vagy egy alacsony órajelen működő FX-6.
Nem is értelek, nézz már szét a rendes helyeken, pl. passmark. De elég azt elmondanom talán neked, hogy ez az i7 csgoban kb. 120-200 fps-t fog tudni kisajtolni,és a 200 elég ritka lesz, a 100környéke meg elég sürű. Erre képesek ezek a 4magos amd-k is egészen pontosan.
Volt 920-as i7-em, A8 6600K-m, láttam már megannyi bulldozeres AMD-t, volt és van is most pentium g-m, volt i5 2500-öm, 3570-em. Láttam már sok mindent, és tudom nagyon jól, hogy ez az i7 szar, nem éri meg már régen. Sokkal jobban jár az AMD-vel a srác. Ha az intelről kell váltani AMD-re, nyilván nem éri meg. Ha az AMD-je van most, akkor tilos cserélnie. Ha most dönti el melyik, nyilván az ár is számít, hisz eleve nem APU-t kellene vennie. Arról nem is beszélvén, hogy egy 1156-os alaplap alsóhangon 15 a használt piacon, míg ez az i7 is 20ezer. Ebből simán vesz az ember egy 2-3.genes i5-öt alaplappal. Agyba főbe veri ezt az i7-et az az igazság...
Enough said.
G4560 7. generációs és 4 szálat használ.
AMD-nek mint mondtam, elég fogyatékos magjai vannak, de te is tudhatnád, hogy két különböző felépítésű processzort nem lehet ilyen egyszerűen összehasonlítani. Teszteket kell nézni.
"1, belinkelsz egy videót, ahol az esetekben 5%-ban éri el a játék a processzor limitet. Ok den.
2, ne legyél barom, egy 8350 vagy 50%-al legalább jobb, mint egy 870-es, van ahol még több. :) Amúgy nem kell minden hülyeséget benyelni fiacskám
3. az első genes i5-öd egy pentium g-vel vetekszik, abból is a szarabbikkal. Te komolyan el hiszed, hogy az bármivel is jobb, mint egy FX-4xxx? Nem, igazából még rosszabb."
lol direkt olyan játékok lettek össze válogatva a videóban amik erősen processzor igényesek.
Te nem linkelsz ide semmit csak az üres szavakat fröcsögöd hiába is szeretnéd hogy jobb legyen a vacak amd -d te vesztes..
Amúgy meg kíváncsi lennék hogy egy fx 4300 mikor fog tudni neked a cs go-ban ami kimondottan cpu intenzív játék hozni 300 fps-t ?? Szerintem soha még 4.8 ghz-en is alig 200 at .
Sőt mondok neked egy jobbat nézd meg a battlefield 1 -et amiben az fx 83xx elsírja magát 4.8 ghz-en is míg az i7 860 kisebb óra jelen jobban bírja ... lehet külföldi forumokat turni ..
https://www.youtube.com/watch?v=sNhkiHK51M0
1 ghz-el alacsonyabb óra jelen is egyenlő az fx procival az i5 750 XDD az i7 860 megszintén 1 ghz-el alcsonyabb óra jelen még jobban is teljesít picit. azonos óra jelre húzva szana széjjel lenne durgatva a kis fx 6300 -as de nem csak az ! a youtube videók mind hazudnak biztos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!