Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy I7-870 erősebb mint egy...

Egy I7-870 erősebb mint egy A10 7850k processzor?

Figyelt kérdés
2017. jan. 18. 23:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

1, belinkelsz egy videót, ahol az esetekben 5%-ban éri el a játék a processzor limitet. Ok den.

2, ne legyél barom, egy 8350 vagy 50%-al legalább jobb, mint egy 870-es, van ahol még több. :) Amúgy nem kell minden hülyeséget benyelni fiacskám

3. az első genes i5-öd egy pentium g-vel vetekszik, abból is a szarabbikkal. Te komolyan el hiszed, hogy az bármivel is jobb, mint egy FX-4xxx? Nem, igazából még rosszabb.

2017. jan. 19. 17:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Az a helyzet hogy a G4560 minden jelenlegi amd processzornál erősebb az fx9590-n kívül. Szóval annyira nem nagy szidás, hogy a jelenlegi pentium erősebb az első i5-nél.
2017. jan. 19. 20:08
 13/17 anonim ***** válasza:

Én egy 2xxx pentium g-re gondoltam speciel, na az veri az első genes core architecturát szálanként. Tény.

Ezen felül egy első genes i5-nél tulajdonképpen nem is sokkal rosszabb. Egy i3 már agyba főbe veri az a helyzet. Az első generáció szar volt, a 2.generáció már egészen jó.

Elég meg nézni mit csinál egy 870-es i7 cs:go-ban. A csgo elég jól méri a processzorok erejét :) Amiről te beszélsz 4. genes pentium g, már elveri ezt a 870-es i7-et is, olyan környezetben, ahol 8 szálat használhat az i7, míg az a szegényke pentium mindösszesen ugyebár 2őt. A valóság az, hogy az AMD fronton ezzel az i7-el egy FX-4xxx áll, meg ez az A10-es. Vagy egy alacsony órajelen működő FX-6.

Nem is értelek, nézz már szét a rendes helyeken, pl. passmark. De elég azt elmondanom talán neked, hogy ez az i7 csgoban kb. 120-200 fps-t fog tudni kisajtolni,és a 200 elég ritka lesz, a 100környéke meg elég sürű. Erre képesek ezek a 4magos amd-k is egészen pontosan.

Volt 920-as i7-em, A8 6600K-m, láttam már megannyi bulldozeres AMD-t, volt és van is most pentium g-m, volt i5 2500-öm, 3570-em. Láttam már sok mindent, és tudom nagyon jól, hogy ez az i7 szar, nem éri meg már régen. Sokkal jobban jár az AMD-vel a srác. Ha az intelről kell váltani AMD-re, nyilván nem éri meg. Ha az AMD-je van most, akkor tilos cserélnie. Ha most dönti el melyik, nyilván az ár is számít, hisz eleve nem APU-t kellene vennie. Arról nem is beszélvén, hogy egy 1156-os alaplap alsóhangon 15 a használt piacon, míg ez az i7 is 20ezer. Ebből simán vesz az ember egy 2-3.genes i5-öt alaplappal. Agyba főbe veri ezt az i7-et az az igazság...

Enough said.

2017. jan. 19. 23:39
 14/17 anonim ***** válasza:

G4560 7. generációs és 4 szálat használ.

AMD-nek mint mondtam, elég fogyatékos magjai vannak, de te is tudhatnád, hogy két különböző felépítésű processzort nem lehet ilyen egyszerűen összehasonlítani. Teszteket kell nézni.

2017. jan. 19. 23:44
 15/17 anonim ***** válasza:

"1, belinkelsz egy videót, ahol az esetekben 5%-ban éri el a játék a processzor limitet. Ok den.

2, ne legyél barom, egy 8350 vagy 50%-al legalább jobb, mint egy 870-es, van ahol még több. :) Amúgy nem kell minden hülyeséget benyelni fiacskám

3. az első genes i5-öd egy pentium g-vel vetekszik, abból is a szarabbikkal. Te komolyan el hiszed, hogy az bármivel is jobb, mint egy FX-4xxx? Nem, igazából még rosszabb."

lol direkt olyan játékok lettek össze válogatva a videóban amik erősen processzor igényesek.

Te nem linkelsz ide semmit csak az üres szavakat fröcsögöd hiába is szeretnéd hogy jobb legyen a vacak amd -d te vesztes..

Amúgy meg kíváncsi lennék hogy egy fx 4300 mikor fog tudni neked a cs go-ban ami kimondottan cpu intenzív játék hozni 300 fps-t ?? Szerintem soha még 4.8 ghz-en is alig 200 at .

Sőt mondok neked egy jobbat nézd meg a battlefield 1 -et amiben az fx 83xx elsírja magát 4.8 ghz-en is míg az i7 860 kisebb óra jelen jobban bírja ... lehet külföldi forumokat turni ..

2017. jan. 20. 00:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Jóvan ne veszekedjetek, mindkettőnél erősebb a G4560. Vegyen olyat és kész.
2017. jan. 20. 00:20
 17/17 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=sNhkiHK51M0

1 ghz-el alacsonyabb óra jelen is egyenlő az fx procival az i5 750 XDD az i7 860 megszintén 1 ghz-el alcsonyabb óra jelen még jobban is teljesít picit. azonos óra jelre húzva szana széjjel lenne durgatva a kis fx 6300 -as de nem csak az ! a youtube videók mind hazudnak biztos. :D

2017. jan. 20. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!