Ilyen használat mellett mennyi idő után melegszik át egy laptop?
Filmnézés, webböngészés, YouTube, esetleg Facebook, szövegszerkesztés, képnézegetés, fórumozás...
Nem megy egész nap egyébként. Hűtőpad nincs alatta.
Az a nem mindegy, hogy MILYEN az a laptop? Nekem volt egyszer cserélhető vga-s acer laptopm, erősebb cpu-t tettem bele ramot is dupláztam benne, 500gb hdd, és ágyban (takarón) volt használva mindíg, nem ment még játék alatt sem fel 65c fok fölé! Aztán vettem 1 másik acer-t I5, plusz gt540m vga volt benne, játék alatt még asztalon is felment lazán 90C fokra de inkább fölé!
Vettem 1 újabbat, az U-s i3, ez nem melegszik ágyban játék alatt sem(65-67-ig megy), pedig ebbe is dedikált vga-van! Szóval érted?
Asztalon használt, de sajnos már nem mai darab. Egy régi Dell Vostro 1000.
Valahogy egyenlőre ebből kellene a maxot kihozni.
Igen, látom, ha nagyon kíváncsi vagy, akkor egyszerű és nagyszerű programmal meg tudod te magad is nézni a hőfokokat! Én ezeket szoktam használni, hwmonitor (ezt a hihetetlen egyszerűsége miatt) Aida64 (Ha "mindent" meg akarsz tudni) esetleg, speedfan, speccy... Leírod a hőfokokat, és megmondom, hogy jók-e még vagy sem!
"Valahogy egyenlőre ebből kellene a maxot kihozni."
Ezt mire érted?
Hát, arra értem, hogy a fent írt tevékenységekre egyenlőre kiszolgáljon, amíg elérhető nem lesz egy csere.
Régen voltak mérve hőfokok, de akkor hűtőpad is ment alatta. Olyan 70 fok körül volt hűtőpaddal a CPU, a HDD 40 körül, erre emlékszem, terhelés után. Nem tudom így kibírná-e a YT-t vagy a filmezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!