Nzsp31 kérdése:
Miért írja ki a gép, hogy egy jack dugót cstalakoztattak majd rögtön utána, hogy el is távolították? Ha filmet nézek közben a hang is megakad 1 másodpercre. (Windows 10, realtek)
Figyelt kérdés
Alaplapi Realtek Hd audio vezérlő van az asztali pcben. Lecseréltem az audio drivert a legfrissebbre, előtte több verziót is próbáltam. A Realtek Lan chip driverét is frissítettem, hátha az a baj. De így is maradt a gond. Letiltottam az előlapi jack csatlakozást, így nem dobál fel üzenetet. De a hangakadás pl filmnézés közben megvan. Véletlenszerűen napi 1-szer kétszer. Ez a windows 10 hibája vagy az alaplapé? Előtte windows 7 volt fent és nem volt ilyen gond. Köszönöm a segítséget.2017. jan. 18. 18:35
1/3 anonim válasza:
Szerintem valami driver hiba lehet, mert nekem is ugyan ezt csinálja a realtek hangkártyám, mióta újratelepítettem a gépem és persze a legújabb illesztőket raktam fel én is
Várj egy kicsit, hátha javítják majd az új illesztőprogrammal
2/3 Hominida válasza:
Ilyesmi akkor is megtörténhet, ha kontakthibás a vezeték vagy a csatlakozás.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2017. jan. 19. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!