Melyik laptopot érdemes megvenni?
Nem akarom semmi extrára használni, nethez, filmnézéshez és ilyen egyszerűbb dolgokra használnám.
Ne hallgas rájuk ez egyértelműen a :
HP Compaq Presario CQ61-410SH VY517Win7
Nem integrált a kártya, jó proci 3 GB ram se kevés szóval szerintem jó választás. Mellesleg én vettem testvéremnek 1 éve egy Paviliont és az is nagyon zsír kis gép.
Köszönöm a válaszokat. Mindenképp vagy HP vagy Dell lesz belőle. Most találtam egy másik Dell. Egyelőre ez tűnik befutónak.
A "jó" és az "AMD" jelzők nálam nem férnek meg egymás mellett a processzoroknál.
A HP-ről pedig csak rosszat tudok mondani. Az összes HP géppel a cégben csak szívás volt, a notebookoktól a nyomtatókon át az asztali PC-ig. Rühellem, rég a szemétre hányta volna az egész kócerájt. Vacak (és rohaadt nagy) driverek, amik nehezen érhetőek el a gyártó honlapjáról és lassú, silány márkaszervíz. De lehet, hogy csak pechem volt. (De akkor nagyon ver az Isten)
Végülis egy Asus-t vettem. K5OIJ típusút vettem.
Mondjuk nem volt egyszerű döntés, legalább 4 helyen néztem körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!