Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik laptopot érdemes megvenni?

Melyik laptopot érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

Nem akarom semmi extrára használni, nethez, filmnézéshez és ilyen egyszerűbb dolgokra használnám.

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 5. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Érdemben csak annyit szólnék hozzá, hogy az ACER-t a szerviz miatt nem javaslom egyátalán. Deviáns, hozzá nem értő tolvaj banda.
2010. máj. 5. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
A Dell filmet nézni kicsi, HP-t ne vegyél (meg MSI-t se), így marad az ACER. De nem vagyok benne biztos, hogy ebben az árkategóriában az az ACER gép lenne a legjobb választás. Kicsit nézz még körül és nézd meg a Lenovokat is.
2010. máj. 5. 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne hallgas rájuk ez egyértelműen a :

HP Compaq Presario CQ61-410SH VY517Win7

Nem integrált a kártya, jó proci 3 GB ram se kevés szóval szerintem jó választás. Mellesleg én vettem testvéremnek 1 éve egy Paviliont és az is nagyon zsír kis gép.

2010. máj. 5. 19:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Mindenképp vagy HP vagy Dell lesz belőle. Most találtam egy másik Dell. Egyelőre ez tűnik befutónak.

[link]

2010. máj. 6. 01:06
 5/7 anonim ***** válasza:

A "jó" és az "AMD" jelzők nálam nem férnek meg egymás mellett a processzoroknál.

A HP-ről pedig csak rosszat tudok mondani. Az összes HP géppel a cégben csak szívás volt, a notebookoktól a nyomtatókon át az asztali PC-ig. Rühellem, rég a szemétre hányta volna az egész kócerájt. Vacak (és rohaadt nagy) driverek, amik nehezen érhetőek el a gyártó honlapjáról és lassú, silány márkaszervíz. De lehet, hogy csak pechem volt. (De akkor nagyon ver az Isten)

2010. máj. 6. 23:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Én inkább lenovot vennék. Néztem a befutót: nincs n-es wifi (ez nagyon gáz), kevés a memória a win7-nek és egyáltalán: win7-el adják. Minek még pénz az oprendszerre, amikor campus programon belül a közép és felsőoktatásban résztvevőknek ingyen van az MS OS? De ha nem tanuló vagy, akkor ez utóbbiért elnézést. [link]
2010. máj. 6. 23:26
 7/7 A kérdező kommentje:

Végülis egy Asus-t vettem. K5OIJ típusút vettem.

Mondjuk nem volt egyszerű döntés, legalább 4 helyen néztem körül.

2010. máj. 7. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!