Milyen (méret, típus, gyártó) SSD winyót javasoltok I3-2375M 1.50 GHz 4 GB ram DELL laptophoz?
Mennyi pénzért?
2 TB-os Samsung 850 Pro ár nélkül.
Egyébként ár-értékre a 500gb-as vagy nagyobb Samsung 850 EVO-k a legjobbak.
A Win + pár alap program 60GB. Ha ezen felül 60GB hely elég, akkor 120GB-os. Ha nem, akkor 240GB-os.
Ami olcsó és nem hallottam róla rosszat:
AMD R3
Kingston UV400
Ami ajánlott:
HiperX FURY
Adata SP920
A különbség a két kategória között, hogy az első kettő TLC (háromrétegű), a második kettő MLC (kétrétegű) technológiával készült. A TLC újabb, és elvileg kisebb az élettartama, viszont papíron jobb az írási sebessége (valószínűleg a valóságban is). Az élettartam különbség nem nagyon bizonyított, mert nem rég óta gyártják őket.
én azt hinném, hogy ebbe a gépbe ami 500 gigás hagyományos winyóval 100 000 Ft, nem éri meg 500 gigás ssd, mert arányaiban drágább, de ami az igazi gond hogy nincs kihasználva.
tehát inkább az lenne a célszerű ha olyan winy kerülne benne amihez nem "túl lassu a gép.
a 60 gigás winyőval az a gondom, hogy ugy tudom fele annyi ideig jó mint a 120-as. vagyis év/Ft/ áron számolva ugyanannyiba kerül csak ép kétszer akkora és gyorsabb.
de minden vélemény érdekelne mert inkább vásárlás előtt tájékozódnék alaposan, mint hogy utána bosszankodjak, miért nem mást vettem.
Orfeusz!
Köszi a tippeket.
Az lenne a kérdésem, átnéztem, s 16-18 ezerbe kerülnek a 120 gigás winyók.
A A Samsung 850 EVO 30000 Ft környékén van de dupla akkora.
Van azonban Samsung 750 EVO 120 Gigás is, 18900 Ft-ért. Nekem ezt is ajánlották. Ez jobb valamivel az általad leirt 16-18 ezreseknél, s ha igen miben? Mert 1-3000 plusz még megérné.... Illetve kérdezem mivel gyengébb az a 16 ezres? itt van 16000 alatt is:
Mit vesztek ha ezt választom a 18900 Ft-os samsung helyett?
A 750 EVO az irodai felhasználásra van,a 850 EVO átlag használatra.
Egyébként ezt érdemes venni ebben a kategóriában:
mit jelent az irodai és az átlag felhasználás?
mi a különbség?
Legalább 240gb-osat érdemes venni.
A 120-asok szűkösek és a méretükhöz képest drágák.
750 EVO olcsóbb de lassabb(840 EVO-nál valamivel jobb), 850 EVO drágább, de gyorsabb és és tartósabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!